Søk
Arrangement
BT-kveld I Bergen Kunsthall   Landmark  Klubb


I samarbeid med Bergen Kunsthall inviterer Bergens Tidende sine abonnenter til en kveld i Festspillutstillingen 2011: Hanne Borchgrevink.
Her får BT-kortholdere gratis inngang til utstillingen, en omvisning ved en av Bergen Kunsthalls høyt kvalifiserte formidlere, og femten prosent avslag ved kjøp av grafikk fra Bergen Kunsthalls grafikkskuffer. Bergen Kunsthall er en fremtredende arena for internasjonal samtidskunst. Festspillutstillingen har vært arrangert i 57 år og regnes som den viktigste separatutstillingen en norsk kunstner kan ha. Hanne Borchgrevink er en av Norges ledende billedkunstnere.

Maleri og grafikk har vært hennes foretrukne medier i nærmere førti år som aktiv kunstner. Over tid har hun redusert og minimert det motivmessige spennet i maleriene sine, til hun i dag konsentrerer seg om ett sett med grunnformer, som stadig møtes på nye måter.

Utstillingen og grafikksalget holdes åpen mellom 18:00 og 21:00, og omvisningen begynner klokken 19:00. Ta gjerne turen innom Bergen Kunsthalls nettbutikk for å se kunstverkene i fred og ro i forkant av salget, www.kunsthall.no/nettbutikk.

Til toppen