Søk
Arrangement
Novelty Sounds! presenterer: The Go-Homes   Landmark  Klubb


Hva er dette?! Har Helge og Henrik startet orkester? Herrejesus, hvordan skal dette gå?? Og de som ble observert dansende så dårlig på Jacobs i påsken at de kastet seg selv ut.. Hva sier du? De har ikke det?. Piiuh… det var da enda godt.
Men hvem er da disse The Go-Homes? For det blir vitterlig live orkester på denne Novelty Sounds-kvelden. Og ikke hvilket som helst orkester heller. Bergens nye soulstolthet The Go-Homes skal underholde, begeistre og sørge for at dette blir en av de beste Noveltykveldene noensinne. The Go Homes er mange, akkurat hvor mange vet ingen. Men et sted mellom 7 og 25 er antatt.

Gutter og jenter i skjønn forening, og den ene er flinkere enn den andre og låtene har de laget sjøl. Godkjente medlemmer per Mai 2011 er: Irem Müftüoglu, Tatiana Palanca, Geir Hermansen, Hans Olav Molde, Anders Bitustøyl, Michael Barnes og Øyvind Skarbø på trommer og booking. Musikalsk har Go-Homes alle beina trygt plantet på riktig side av det amerikanske soulen fra 60-tallet. Stikkordene er Motown og Stax før det ble disco og fusion og alt ble trist. Orkesteret ble sist observert på Jassbox da de prøvde å sette lokalrekord for mest mennesker i en whiskeybar på en gang, og jammen klarte de det ikke også! Litt av grunnen må vel kunne tilæres Go-Homes, og det at de hadde blitt en aldri så liten hype før de hadde spilt sin første konsert. Men klarer man å innfri, så er slikt fortjent. Kom å bedøm selv.

Helge og Henrik snurrer sprakete plater i alle størrelser før- og etter konserten. Om du vil sikre deg billetter, så kan disse kjøpes på Robot f.o.m Torsdag 05. Mai.

Vel møtt!
-H + H

Til toppen