Søk
Arrangement
EKKO presenterer: «Picture this»   Landmark  Klubb


med Tenolophones, Asel og Powerblytt
+ en sniktitt på årets fesivalprogram

I anledning at det er sommer, og at vi er godt i gang med planleggingen av årets Ekkofestival vil vi by dere opp til dans og moro på Landmark den 2. juli. Vi har invitert noen av våre aller beste samarbeidspartnere og festival-venner til å underholde oss musikalsk, og håper dere og vil bli med. Vi vil også benytte sjansen til å gi en aldri så liten sniktitt på årets spennende festivalprogram, samt ulike visuelle smakebiter og gi muligheten til å kjøpe festivalpass til spesialpris.

Ekko er en festival for elektronisk musikk og kunst som avholdes i år i perioden 15. - 23. oktober på USF Verftet og Landmark. I år er det 7 år siden Ekko så dagens lys, og festivalen har etablert seg som en sentral aktør innenfor det elektroniske musikk- og kunstfeltet både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Different Not Different
DJs Tenolophones

DJ-duoen Tenolophones disker opp med et krispt og friskt fruktfat bestående av indiesynth, ny-exotica, kosmisk postpunk, etnodisko, nyveiv og house.

Bak det totalt ukryptiske navnet Tenolophones finner vi DJ/design-fantasten Tenol og DJ/produsent-hingsten Telephones. Tenol har tidligere vært involvert i suksessklubben Hot!Hot!Hot!og Blood Sport/Idiom-trioen, mens Telephones de siste årene har spredd en blanding av tropisk disko, house, italo og punkfunk i Trondheim, Oslo og Bergen. Han er aktuell på Untz Untz Records sin første 12" og med en remiks på Diamond Vampires 12" på det greske selskapet Amateur Recordings. Utover året følger ugivelser bl.a på Prins Thomas' label Full Pupp.

Både telefonen og tenolen har tunge og allsidige platehyller og skal sammen spille musikk litt på siden av det de vanligvis gjør, men minst like dansbart. Fra Animal Collective, Delorean, Section 25, Fuck Buttons og Nice Nice til Four Tet, Keepaway, Andrew Weatherall og High Places; toppet med duggfrisk house og glede - for alle som digger Brooklyn OG å danse.


ASEL (EKKO)
Asel er en av drivkreftene bak den elektroniske musikkscenen i Bergen, både som arrangør av klubber, konserter og som platesnurrer. I tillegg til å reise land og strand rundt som dj er han også sjef for Ekkofestivalen og The Fix. Han har tidligere stått bak massevis av klubber og arrangementer som bla den legendariske klubben Elektra (1999-2004), samt en endeløs rekke konserter. Sammen med Mikal Telle utgjør han også klubbkonseptet/dj-duoen Hot!Hot!Hot! som har en imponerende liste spillejobber bak seg.

FRØKEN BLYTT & POWERLARS (The Work/Powerblytt)
Frøken Blytt og Powerlars (The Work/Powerblytt) har hatt en forlenget pause fra platespillerne som følge av barnefødsel og påfølgende søvnløshet. Men nå er endelig hesten tilbake i manesjen, og Frøken Blytt og Powerlars starter til høsten opp igjen klubbkvelden Powerblytt som formidlet elektronisk popmusikk for dansegulvet på Landmark fra 2005 til 2008, og rundt omkring i byen og ellers i landet siden det. På Picture This er de tilbake på sin gamle hjemmebane og leverer lydsporet til lange sommernetter.

Frøken Blytt og Powerlars spiller dionysisk disco, hedonistisk house og prangende popmusikk som sender tankene og hjertet i retning tomme strender ved soloppgang, nattetrafikk i mørke bysentra og knuste hjerter som er i ferd med å leges.

Til toppen