Søk
Arrangement
Brak møter Popkomm   Landmark  Klubb


Onsdag 2. juni avholdes vårhalvårets siste bransjetreff på Landmark kl 20. Brak har i den anledning invitert bransjefestivalen Popkomm til byen!
Gratis inngang!

Vårhalvårets siste bransjetreff byr på et møte med den tyske bransjefestivalen Popkomm!


Popkomm har lenge blitt ansett som en av de viktigste europeiske bransjefestivalene, som avholdes hver høst i Berlin. I fjor tok Popkomm en pause, men kommer i år sterkt tilbake i nye lokaler på den nedlagte flyplassen Berlin Tempelhof i tidsrommet 8. – 10. september i Berlin.


Brak har derfor invitert prosjekt koordinator Tendayi Mwase som vil fortelle mer om hvordan Popkomm er lagt opp i år. Det blir også informert om hvordan man kan få mest ut av oppholdet på Popkomm, enten om man er der som bransjerepresentant fra booking, plateselskap, management eller lignende, eller om man skal opptre.
I tillegg til seminarer og en stor markedshall hvor bransjen har stands og møter, er det i år enda mer fokus på liveopptredner. Popkomm samarbeider i år med Berlin Music Week, så det blir masse konserter i tillegg til det offisielle Popkomm programmet.


SOm om dette ikke er nok, spiller DJ Robot, AKA Henrik Svanevik, opp til sokkedans med sine favorittlåter i bagasjen utover kvelden.

Møt opp på Landmark onsdag 2. juni kl. 20.00, for å møte Popkomm Festivalen personlig!

Til toppen