Søk
Arrangement
Nabovarsel   Landmark  Klubb


FINAL (NO) + ACTION MAN + LYSGAARD
Billetter: 50,-

FINAL (live)
Hvem varmer opp for navn som DJ Feadz og Mickey Moonlight? Hvem remikser Jaga Jazzist (til gode kritikker)? Hvem varmer opp for Vitalic? Hvem stjeler (rave)showet på Slottsfjell? Hvem produserer for Lars Vaular?

Jo, det nye stjerneskuddet FINAL aka Magnus Høiberg. Han slo gjennom i hip-hopmiljøet som Norges fremste turntablist, til tross for en svært lav alder. Nå har han tatt steget ut i det feltet som omtales som “elektronisk dansemusikk” og har gjort dette med bravur. Han leverer et live-sett på Landmark, denne kvelden. Vi gleder oss sykt.

ACTION MAN (live)
Selim Mutic aka Action aka Handlingens Mann er fortsatt Bergens beste undergrunnsrapper. Vi er stolte av å kunne si at vi har jobbet med Action lenge, som selv var med på å bidra første gang vi arrangerte på Teknikerkroen. Siden den gang har både Nabovarsel og Action utviklet seg, finpusset på både stil og innhold. Resultatet er bergensk rap på sitt beste.

LYSGAARD (dj-sett)
Etter hvert som karrieren til franske Lys har tatt av, har det også blitt et navneskifte for Jacob Lysgaard – også kjent som Dj Totem. Han er, i tillegg til en meget spektakulær DJ (og vi mener det, han har enormt mange duppeditter som blinker), også en meget habil formgiver. Funk, disco og hip-hop – i tillegg til en solid dose house. Gode vibber fra mannen bak konsept som “Movin’ Up” og “The Set-Up”.

Til toppen