Søk
Arrangement
Bergen Media By Bransjetreff   Landmark  Klubb


Vi lover faglig påfyll, mingling og nye møter med interessante mennesker!
Vi byr som vanlig på ett glass vin og lett servering. Om du jobber innen media, musikk, film, kultur eller om du har ineteresse for disse feltene er du hjertelig velkommen. Påmelding til

--

Kjell Øvre Helland, TV2:
Dokumentarens fremtid i TV2. Hvilken plass vil den få? Hvordan vil TV2 forholde seg til frittstående produsenter? Vil volumet bli oppretthioldt? Hvilken profil vil sendeflatene få?

Dokumentartilbudet til TV2 har tidligere bestått av Dokument 2, TV2 sitt egenproduserte dokumentartilbud og Reflektor, som består av innkjøpte dokumentarer. Reflektor vil fortsette som før, og i tillegg vil tidligere Dokument 2 medarbeidere fortsette å levere dokumentar til TV2 via eksterne produsenter. Kjell Øvre Helland jobber med å planlegge dokumentarsatsingen til TV2 videre, og kommer for å fortelle og høre innspill.

--

Stig Martin Fiskå, Keyteq:
Stig Martin Fiskå er leder for online business i Keyteq - som nylig har overtatt Oktan Digital under Media Bergen-gruppen.

Fiskå vil gi oss et innblikk i deres tanker om forretning og markedsføring på nett. Hvilke endrede forutsetninger ser vi i henhold til siste års medieutvikling? er publikums medievaner endret? Hvilke kommende endringer kan vi forvente? Mindre avislesing, mer internettbruk, on-demand innhold, digitale leseplater, økt mobilbruk?

Ikke minst er sosiale medier en ny og viktig kanal.

Nye kommunikasjonskanaler gir nye utfordringer og Fiskå vil guide oss gjennom dem.

Til toppen