Søk
Utstillinger
Åpningsdagen!
Åpningsdagen!
Mylder 2010 Mylder av uttrykk fra en utstilling
Bergen Kunsthall har invitert kunstneren Mia Øquist til å lage et prosjekt sammen med alle barneskoler som kom på besøk til oss i løpet av Kunsthøgskolens avgangsutstilling.


Gjennom en to timers tur i Bergen Kunsthall har barna via oppgaver og lek jobbet med hvordan samtidskunst blir laget. En koffert med redskaper og materialer har vært med på turen. Denne ble tatt frem underveis, og barna fikk oppgaver utdelt av Mia. Resultatet av prosjektet utstilles I NO.5, Bergen Kunsthall. Her vil alle kunne oppleve hvordan prosjektene barna laget blir seende ut når disse er montert sammen med andres klassers prosjekter, og montert i et profesjonelt utstillingssted.Utstillingen vil være den 8. og 9. mai, kl. 12.00 – 15.00
Gratis inngang

Det blir selvsagt åpning med champagnebrus og overraskelser!


Klassene som har vært med er Christi Krybbe skole (1. klasse), Aurdalslia skole (4. klasse), Krokeide skole (1. og 2. klasse), Tveiterås skole, Kronstad skole (3. klasse), Holen skole (2. klasse), Montesorri skole, St. Paul (4. klasse), Salhus skole (4. og 5. klasse)


Mia Øquist er utdannet billedkunster ved Kunsthøgskolen i Bergen, avgangsår 2009. Hun har gjort flere performanceprosjekter, og har vært prosjektleder for Barn(i)festivalen, Storås.


Til toppen