Søk
Arrangement
Sandra Kolstad   Landmark  Klubb


Sandra Kolstad er på turné, og den avsluttes med brask og bram på Landmark (Bergen kunsthall) 8. desember. Dørene åpner kl 20. Oppvarming: Machine Birds
Ta med danseføtter og kom!

Dette skrives blant annet om Sandra Kolstad:

"Sandra Kolstad er noe av det mest spennende som er å finne på den norsk musikscenen. Hun har med sin eksperimentelle pop fått enorm oppmerksomhet på kort tid, blant annet i pressen, som kaller henne nyskapende og eksplosiv og spår henne en lysende fremtid.

Det store utland har også lagt sin elsk på Sandra Kolstad, etter at hun ble en del av den skandinaviske invasjonen til Berlin og har fått mye oppmerksomhet der.

Publikum blir stadig større og mer dedikerte, og de hvisker om Wildbirds and Peacedrums, Fever Ray og Little Dragon.

Sandra Kolstad har et helt spesielt sound, skapt ved hjelp av et hjemmegjort og gjennomarbeidet lydmateriale, som benyttes på svingende, fengende, fengslende vis. Lyder fra badekaret, skrik i mørket og tørt høstløv som hveser i gatene blir til mørk, magisk og dansbar musikk.

Synther og trommemaskiner får nytt liv i Sandra Kolstads hender. Hun skaper eksplosjoner og implosjoner, fengsler og fenger, og lar hverken sinn eller dansefot være uberørt. Sandra Kolstad er flyt og forandring. Nyt og la deg forvandle!"

Til toppen