Søk
Arrangement
Utmark: Metronomicon Supermegahyperfest vol.2!   Landmark  Klubb


Metronomicon Audios åndelige veileder slår seg sammen med Easy, en superduper undergrunns-produsent som holder mye på med Skweee, en slags skandinavisk elektronisk funk.
Billetter: 80,-

De har laget noen låter sammen til noen samleplater på Flogsta Danshall og Harmönia records, blant annet en coverversjon av en tyrkisk psykedelia-klassiker. Center of the Universe tar med vannpiper og flyvende tepper inn i Easy’s produksjoner, og når de spiller sammen blir det både dansbart, eksotisk og morsomt.

Koppen
Slippfest for Kopp + mini-cd Endelig er den her! vi er stolte over å presentere: Objectified!
En kopp(!) + mini-cd! I 2009 ga Koppen ut sin fjerde plate med tittelen “Strømmen Gamelan City” Denne plata er mer konvensjonell enn sine forgjengere og til tider er dens musikalske utrykk faretruende nær rendyrket pop-musikk.
På Objectified gjør Koppen en kop(p)ernikansk vending og viser seg fra sin mest eksperimentelle, hysteriske og humoristiske side. Koppen fyller opp de massive tomrommene mellom hip-hop, blues, elektronisk musikk, folk og Musique concrète. Musikken blir kalt Ny-kontrafaktisk bricolage og er et resultat av iherdig omstrukturering av musikalsk materiale og for mye kaffe. Konserten på slippfesten vil bli preget av at materialet på Objectified er for vrient å spille live, så det blir en hitparade fra fortid, nåtid og fremtid isteden

Før, mellom og etter konsertene kan du høre:
Dj Sissyfus + Dj Koppen + Dj Oui Oui + Dj who is hans ice?
Greske øydanser, G-funk, gltich-hop, Lo-fi-perler, bhanghra-dub, japanske hits og generelt fullstendig 110% jovial musikk!


Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie på Landmark
Utmark er støttet av Norsk Kulturråd


Til toppen