Søk
Arrangement
Ira Ira presenterer Indieseksuell m/Honeytraps live   Landmark  Klubb


Hva skjer med at skeive folk skal bli tvunget til å høre på grusom musikk når man skal være sammen med likesinnede?
Billetter: 80,- / 50,-

Er du en av de som har kommet til et skeivt utested og håpet i det lengste på et eller annet av The Smiths, eller noe The Strokes – eller kanskje tilbudt et kompromiss i form av Cut Copy eller LCD Soundsystem? Vel, da har du sikkert tuslet like skuffet hjem som oss. Den tiden er heldigvis omme!


Ettersom vi og alle de andre som var tilstede koste oss så mye som vi gjorde på Indieseksuells premiere på Revolver i Oslo i september, så var vi ikke sene om å takke ja da Bergen spurte om vi ville komme på besøk. Da tar vi også med oss landets beste indieboyband, Honeytraps – og så lett er faktisk oppskriften på en garantert fantastisk lørdagsaften!

Enten du er skeiv, eller kjenner noen som er skeiv, eller har lyst til å bli kjent med noen som er skeiv, eller har du rett og slett ikke peiling på hva det vil si å være skeiv – uansett hva slags overbevisning du er av er du hjertelig velkommen til Indieseksuell på Landmark lørdag 30. oktober! Før og etter konserten er det Indieseksuells DJs Kjetil Sandlund og Øyvind Rones som står for musikken, og da skal det danses til musikk du neppe har danset til på homoklubb før! Vakkert skal det bli! Vakkert!

Til toppen