Søk
Arrangement
Ninjatroppen inntar Bergen!   Landmark  Klubb


Skuespiller Trond-Viggo Torgersen og regissør Thomas Cappelen Malling presenterer eksklusive klipp fra høstens storfilm ”Kommandør Treholt & Ninjatroppen”.

"Kommandør Treholt & Ninjatroppen" sparker bokstavelig talt i gang den norske filmhøsten, og publikum i Bergen vil være blant de første til å få en smakebit av det man kan vente seg på lerretet!

I samarbeid med Bergen Kino og og Blått Lerret inviteres publikum til Landmark (Bergen Kunsthall) for å møte filmskaperne og se utvalgte scener fra filmen.

Selv for de av oss som levde under den kalde krigen er det mye som fortsatt
er ukjent. Nå, 25 år senere, får vi endelig sannheten om Kommandør Arne
Treholt og Ninjatroppens rolle i det skjulte globale maktspillet.

I filmen spiller Trond-Viggo Torgersen rollen som Kong Olav V, mannen som grunnla Ninjatroppen på søttitallet. Torgersen besøker Landmark sammen med regissør og manusforfatter Thomas Cappelen Malling. Programleder for kvelden er Einar Aarvig, journalist og filmanmelder i Filmmagasinet.

- Siden vi har filmet mange naturscener rundt om på Vestlandet er det fint å få muligheten til å arrangere dette filmskapertreffet i Bergen. Vi har til og med hatt æren av å filme med pingvinene i Akvariet, sier produsent Eric Vogel i produksjonsselskapet Tordenfilm. Det bergensbaserte Filmfondet Fuzz er co-produsenter for filmen.

Filmskapertreffet finner sted tirsdag 10. august på Landmark, Rasmus Meyers allé 5, 5015 Bergen

Dørene åpner kl 19.00 og programmet starter kl 19.30 presis.
Inngang: gratis.

Arrangementet er et samarbeid mellom Bergen Kino, Euforia Film, Tordenfilm og Blått Lerret Spesial.

"Kommandør Treholt & Ninjatroppen" har premiere over hele landet fredag 13. august.

Til toppen