Søk
Arrangement
Ny Musikk: Kjetil Møster og Jostein Gundersen   Landmark  Klubb


Denne kvelden skal Kjetil Møster (Datarock, Ultralyd, Zanuzzi Five, The Core) spille helt akustisk og improvisert, mens Jostein Gundersen (spesialist på barokk- og tidligmusikk) er utfordret til å fremføre en del av Mathias Spahlingers knirkende, pustende, pesende – og ikke minst svært krevende – stykke Nah, getrennt.
Billetter: 80 kr / Gratis for Ny Musikks medlemmer

NB: Konserten foregår i Bergen Kunsthalls utstillingssaler!

De vil begge fortelle litt om deres måte å jobbe med musikk på. Jostein vil vise litt av prosessen det er å jobbe med et ferdig notert stykke, og da et stykke som regnes for å være ekstremt vanskelig å fremføre fordi det er så detaljert notert. Kjetil vil på sin side fortelle litt om hans erfaringer med mer improvisert musikk.

Dette er siste konsert av en serie på fire som har pågått siden høsten 2008, hvor Ny Musikk Bergen har fokusert på unge utøvere med et særpreget forhold til sitt instrument. Hver konsert har hatt to sett med to ulike utøvere, gjerne fra ulik tradisjon og sjanger. Tidligere konserter har vært med John Hegre (gitar) og Ivar Grydeland (gitar), Michael Duch (kontrabass) og Craig Farr (perkusjon), og Bjørnar Habbestad (fløyte) og Hild Sofie Tafjord (waldhorn og elektronikk).

Til toppen