Søk
Arrangement
Yachtrock III - The Smoothening   Landmark  Klubb


Kjære Landsmenn,
Da Kenny Loggins grunnla Bjørgvin i 1070, hadde han allerede da skrevet sangen til Footloose?
Billetter: 80,-

Da Hall & Oates fraktet vesle Håkon Håkonsen over fjellet til Nidaros for over 800 år siden, nynnet John Oates bassriffet han nettopp hadde skrevet til “She’s Gone” for at vår fremtidige konge ikke skulle gråte så høyt?
Da Toto møttes på Eidsvoll i 1814 for å skrive under på vår nye grunnlov, delte de allerede da en fasinasjon for det afrikanske kontinentet og dets kultur?
Da Michael McDonald skrev “Ja, Vi Elsker” i 1859, ville han egentlig helst ha James Ingram til å skrive melodien, og ikke den tuberkulosesyke Rikard Nordraak, som ikke på langt nær kunne nå Ingrams høye C?
Da Christopher Cross styrte både Arbeiderpartiet og Norge med stø hånd fra 2. verdenskrig frem til 1965, hadde han allerede da spurt McDonald om han ville kore på “Ride Like The Wind”, og i så fall: hadde McDonald sagt ja?

Den 22. mai ferier vi landsfedrene våre; som ved sitt ansikts sved har skapt landet vårt. Uten giganter som The Doobie Brothers, Steely Dan og Huey Lewis and The News ville Norge forblitt under det danske, svenske og tyske åk. Vi skylder dem våre liv, og vi vil aldri glemme deres arv.

I tillegg til deres faste matroser og historikere Vegard, Gaute og Håvard samt vår nye dekksgutt Henning, gjestes vi på denne festdag av et av rikets mest velrenommerte orkestre. Uten å skulle avsløre for mye kan jeg si at alle har svømmeknappen (200 m.) og at Nordahl Griegs “Vår Ære og Vår Makt” er løst basert på konfirmasjonen til det ene orkestermedlemmet.
Det blir, som forrige gang og gangen før det, muligheter for å bedrive Norges nasjonalidrett; sirkelpingpong fra aftenens start, og som alltid belønnes tilstrekkelig maritimt kostyme med de deiligste overraskelser.

Til toppen