Søk
Arrangement
NABOVARSEL VORSPIEL   Landmark  Klubb


TERJE BAKKE (NO / SOUL FOOLED) + UTE AV KONTEKST: MATIAS TELLEZ (NO / CL / SONY)
NABOVARSEL VORSPIEL:
Dagen før dagen før dagen presenterer vi et relativt beskjedent vorspiel før vi dagen etter flytter oss til Tivoli (det nye rommet på Kvarteret) med Bjørn Torske live og Ewan Pearson (UK / KOMPAKT). Der blir det bananas og derfor fohåndssalg via billettservice. Men dagen før blir det rai-rai med to av Bergens store sønner:

TERJE BAKKE (NO / SOUL FOOLED / LÖRDAG)
Terje Bakke slo gjennom som tenåring og ble fort en favoritt hos folk som liker en honningskje med melodier oppå proggen og træænsen sin. Men etter hvert som gutten har blitt bedre kjent med Gadamer, Wittgenstein og den generelle utviklingen innen estetisk filosofi og hermeneutikk har han også gått den relativt snodige veien fra melodiøs house til funky og drivende tech-house. Om dét sier deg noe. Om det ikke gjør det: Kom. Det blir bra. Det blir fest når Terje Bakke kjører på.

http://www.myspace.com/djterjebakke


UTE AV KONTEKST: MATIAS TELLEZ (CL / NO / SONY)
Matias Tellez slo gjennom som tenåring og ble fort en favoritt hos folk som liker en honningskje med melodier oppå indierocken og psykidelia-popen sin. Etter hvert har gutten gitt ut en 7”, en EP og to album, den siste (“Clouds”) på Sony. Og, ja, gutten vant Urørt. En gutt med meloditeft og evnen til å gjøre det han vil med en akustisk gitar er hva vi får servert kl 22:30 på Landmark denne kvelden. Og: nye låter fra albumet som er in the works.

http://www.myspace.com/matiastellez

--

Dørene åpner 21:30
Billetter: 50,- (20 års aldersgrense)
Mer informasjon: http://nabovarsel.info

Til toppen