Søk
Arrangement
NABOVARSEL   Landmark  Klubb


ANTHEA (UK / PHONICA) + TOBII (NO / TROLL RECORDS) + UTE AV KONTEKST: KAKKMADDAFAKKA AKUSTISK SETT
NABOVARSEL LØRDAG 17. APRIL

ANTHEA (UK / PHONICA / CECILLE)

TOBII (NO / TROLL REC. / I’M SINGLE)

UTE AV KONTEKST: KAKKMADDAFAKKA AKUSTISK SETTNabovarsel slår til med sin første internasjonale booking i år; og hvilken booking!

ANTHEA (UK / PHONICA / CECILLE)

Evigunge Anthea har holdt på siden 1997 og er i dag anerkjent som en av tech-housens beste dj-er i London. Hennes subtile, sofistikerte stil har ført til spillejobber over hele verden, alt fra kunstgallerier i München til åpningen av Space på Ibiza! Hennes talent bak platespillerne har ført til legendariske fester og spillejobber sammen med store navn som Loco Dice, Derrick Carter, Jay Haze, Efdemin og ZIP – i tillegg til residencies på det som fins av kredible utesteder i London, blant annet Phonica, T Bar, Faith og Clandestino. I tillegg spiller hun ofte på verdens beste utesteder som for eksempel Panorama Bar og Fabric.

De siste årene har hun funnet frem til storformen som musiker og produsent og ”Caedmon Loop” var en monsterhit i fjor og ble spilt av folk som Ricardo Villalobos, Monika Kruse, Sven Väth… og Nabovarsel. Vi er stolte av å kunne hente Londons hotteste navn til Bergen!

http://www.myspace.com/djanthea

TOBII (NO / TROLL REC. / I’M SINGLE)

Tilbake etter å ha EID Blå og Bylarm! Tobias Sørensen Urhaug var kanskje et relativt ubeskrevet blad bare for noen få år tilbake, men han har kommet som en rakett den siste tiden og Tobii spilles nå i dansegulv over hele verden av anerkjente dj-s som Jus-Ed (Underground Quality) og ND_Baumecker (Berghain/Panoramabar). Tobii er både en kompetent dj og produsent, som med sin ultradansbare og smittsomme blanding av tekno og deep house så absolutt har vist publikum veien til dansegulvet den siste tiden. Det er ingen hemmelighet at byen Bergen har fostret noen riktig så fenomenale artister innen elektronisk dansemusikk, og det mumles i europeiske kroker at Tobii har det rette i seg for å bli en av Norges nye store eksportartikler. Sjekk ut produksjonene på Nils Noa og Christian Sols Troll Records eller det Berlin baserte I’m Single Records, drevet av Vinny Villbass. Fremtiden for bergensk house høres riktig bra ut.

http://www.myspace.com/djtobii

UTE AV KONTEKST: KAKKMADDAFAKKA AKUSTISK SETT

Nabovarsel er stolte av å kunne presentere det som vil bli et fast, akustisk innslag fremover: ”Ute av kontekst”. Tidlig på kvelden vil publikum ha anledning til å kunne høre en interessant, lokal artist gjøre et kort, akustisk og dermed eksklusivt sett. Samtidig er vi ekstra glade for at det blir brødrene Vindenes som får premieren. De er også kjent som Axemax og Big P – og fikk med to remikser på samleskiven til Casiokids. I tillegg er det via Kakkmaddafakka at Tobii først gjorde seg bekjent utenfor housemiljøet; ved hans remiks av Kakk-hiten ”Crazy On The Dancefloor”. For Nabovarsel har Aksel funnet frem kassegitaren og Pål har funnet frem celloen og sammen skal de fremføre både nytt, gammelt og andres materiale.

http://www.myspace.com/kakkmaddafakka

NB! Konsertstart 22:00 presis!

INFO:

Dørene åpner 21:30

Billettpris: 50,- i døren

Gjesteliste stenger kl. 24:00, for mer info ang. gjesteliste kontakt

Nabovarsel mottar støtte fra Bergen Kommunes seksjons for kunst og kultur.

Til toppen