Søk
Arrangement
Jungelen: Jungelen 3 år: El Parche live + WayoSound (FR), SimonAlejandro   Landmark  Klubb


⭐JUNGELEN 3 ÅR ⭐

Aiiight Jungelen family ! Tiden flyr fort og vi er rett og slett nødt til å åpne opp 2.etg. når vi inviterer dere til å feire tre år med klubbkvelder (!!!).
CC: 150 KR / 20 ÅR
---------------------


Byens råeste Cumbia-band «El Parche» spiller den mest dansbare musikken fra Colombia og Peru, mens en av Sør-Frankrikes villeste platesamlere Wayo Sound kommer inn hele veien fra Montpellier og spiller tunes fra Afrika, Latin-Amerika og Karibien sammen med Simon Alejandro. Dj’s Lars B, Flora Scofano, Razmatazz og Anna Sundsli setter fyr på 2.etg. med alt fra brasiliansk, hiphop, house, broken beat og all that good stuff ! Husfotografene Elsa Enestig og Simen Peder Aarli kjører foto og plakatutstilling, dekorasjoner gjøres av vår mann Dino Dikic og Ana Jorge, som i tillegg styrer lys. Trenger vi i det hele tatt å nevne at vi er ekstremt stoked på å se dere 19.jan ?

----------------------

🇨🇴El Parche

Dette er bandet som fikk bortimot alle på Landmark til å danse da de spilte på ‘Colombia Spesial’ i fjor. Gruppen var eksklusivt satt sammen til den kvelden; nå har de utvidet med ingen andre enn norsk-brasilianske Gabriela Garrubo på vokal. Cumbia og Chicha er to sjangre som står oss nært – og setlisten for kvelden består av alt fra colombianske og peruvianske svisker fra 70-tallet til moderne klubb-bangers som jevnlig sirkulerer internasjonale dansegulv. El Parche er satt sammen av Audun Humberset – som og har plukket ut låtene sammen med Simon Alejandro. Det er en stor glede å ha denne stjernegjengen tilbake i Jungelen da de gjør sin andre konsert noensinne.

Jone Daiyen (vokal,fløyte,guiro)
Gabriela Garrubo (vokal)
Heine Bugge (trekkspill)
Ole Andre Farstad (gitar)
Chris Holm (bass)
Audun Humberset (perkusjon)
Sigurd Steinkopf (trommer)

----------------------

🔶Jungelen

Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011 av Simon Alejandro. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår på Landmark siden 2016, og vår faste podcast «Jungelen Show» høres på Vers Libre én gang i mnd. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister, dj’s og dansere - samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans. En ting vi er glad i er å sette sammen grupper der flere av de gjeldene artistene aldri har samarbeidet før. Vi står blant annet bak grupper som «Angola 70», «Jungelen 90» og «El Parche». Klubbkvelder som «Brasil Spesial», «Afro Spesial», «Internasjonal Session» og «Colombia Spesial» har ført til at Bergens Tidende har beskrevet oss som et av Bergens mest interessante klubbkonsepter.

INSTA:
HJEMMESIDE: www.jungelen.org
SPOTIFY SPILLELISTE: http://spoti.fi/2Emg9sg
PODCAST: https://bit.ly/2PO8k4c

"D'bare en familieting...."


Til toppen