Søk
Arrangement
Release Aurland Heartbeat   Landmark  Konsert, Klubb, Film


21:00 - Dører
22:00 - Konsert + filmframvisning / Supersølv + David Alræk
23:00 Angermund - LIVE
Dj – Lysgaard
CC: 100,-

01. desember er dagen for fest og feiring da vi, etter litt ventetid, endelig kan tilgjengeliggjøre musikken fra Aurland Heartbeat for alle og enhver. Denne kvelden blir det konsert og framvisning av Aurland Heartbeat-filmen. Vinylen vil være tilgjengelig for den ivrige og kjøpelystne. Aftenens besetning i Supersølv (Jens Kristian Mørkeby Rimau, Erik Johan Bringsvor og Henrik Angermund) vil stå for musikken, mens vår eminente filmmann og multikunstner (David Alræk) vil trekke noen nye VJ-triks ut av hatten idet han snurrer film. I tillegg, er vi heldig av å ha Lysgaard i huset. Han vil denne kvelden stå for den øvrige dansemusikken og hete stemningen, når hele byen er klar for å gå på diskotek.

---

AURLAND HEARTBEAT: pulsslag og pulsdata fra en triatlonutøver i vakre Aurland kommune, har blitt gjort om til tempo/BPM for musikken i Aurland Heartbeat. Musikken gjenspeiler hjertets pulsslag gjennom svømming i
Sognefjorden, sykling over Aurlandsfjellet og løping oppover Aurlandsdalen, fra Vassbygdi til Østerbø. Sjau Film har dokumentert og klippet sammen film fra løpet.

https://runningrecords.no/aurland-heartbeat/

---

ANGERMUND: denne kvelden dundrer vi til med en verdenspremiere på eklektiske Angermund sin utemmede og rotløse (men friske og forførende) techno. Angermund blander alt i fra untz untz til pling plong og lapsteel gitar til mer eller mindre korrekt programmerte synthesizere. Med andre ord, Angermund er ikke flau. Denne kvelden blir det etter planen 80% nytt material.

https://runningrecords.no/angermund/

---

LYSGAARD: vår dj og venn, som blander alt i fra gammel disco, til Japansk powertechno - enten han spiller lengst inne i en glemt fjord langs norskekysten eller på en av byens mest anerkjente klubber. Lysgaard gir ut egen musikk, er en del av klubbkollektivet «Nabovarsel» og er en kjent skikkelse på flere bergenscener, med flere opptredener blant annet på Østre.

https://lysgaardsounds.com

Til toppen