Søk
Arrangement
Playdate: Propan + Yes Deer   Landmark  Konsert


Med Propan og Yes Deer klare til å stå på scenen denne kvelden, ønsker vi hjertelig velkommen til en aften med musikere som har improvisasjonskunsten til fingerspissene.


Billetter: 100,- (70,- etter konsert)

Propan
Åpne improvisasjoner og arrangementer skaper utgangspunktet for Propans lydbilde. Stemmene dekonstrueres til et detaljerikt spissformulert nivå og samles i helhetlige lydbilder og teksturer, både akustisk og gjennom forsterkninger og effekter. Suggerende droner, teksturer, lydtepper, stemninger og klanger smelter sammen og blir en plattform åpen for egen tolkning.

I november 2017 slapp bandet sitt debutalbum BABY på det norske selskapet Va fongool.

“...de makter å forene impromusikkens krav til spontanitet med studioens muligheter for oppstykking og ny sammenstilling av elementer.” - Jon Mikkel Brock Ålvik, Morgenbladet.

Vokal/effekter: Natali Abrahamsen Garner
Vokal/effekter: Ina Sagtuen

Yes Deer
Yes Deer fremmer en sterkt uttrykksfull og fri jazz. Med lyden av celler i ekstase og kollektiv fysisk flyt, tar de sikte på libido før intellektet og etablerer en rå og ilsk fremtoning.

Måten denne trioen lager musikk på er avledet av improvisasjon, men er nå mer preget av et kollektivt fysisk rituale, og en seremoni av kaos. Deres nyeste album Get Your Glitter Jacket er et forsøk på å kondensere bandets nåværende produksjon.

Siden 2011 har det multi-skandinaviske bandet vært på turné og fremført på både klubber og festivaler, i store deler av Europa, Japan, Canada og USA. I 2014 lanserte de debutalbumet The Talk Of Tennis gjennom plateselskapet Gaffer Records. I 2016 sluttet Gaffer Records seg til det danske plateselskapet Insula Music og det franske BeCoq Records, hvor de ga ut albumet Get Your Glitter Jacket. I mars 2018 ble deres tredje album GLOSS utgitt på Insula Music og BeCoq Records.

På gitar: Karl Bjorå
På saksofon: Signe Dahlgreen
På trommer: Anders Vestergaard

Video: Youtube/YesDeer

Hjertelig velkommen til en jazz- og gledefylt kveld! Link til event her.Til toppen