Søk
Arrangement
Jungelen Afrospesial Angola 70 (LIVE) + DJ Simon Alejandro   Landmark  Konsert


Jungelen presenterer: AfroSpesial!

Jungelen er et bergensk plateselskap stiftet i 2011. Fokuset ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister og dj’s. De har et stadig voksende nettverk som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans.

Billetter: 120,- (100,- etter konsert)
ID: 20

Tatiana Palanca har håndlukket en solid samling med musikere og dansere - som har formet supergruppen Angola 70. De spiller den mest dansbare musikken fra Angola, med innslag av låter fra nabolandet Kongo. DJ Simon Alejandro har plukket opp diverse plater fra nettopp disse landene.

Angola 70:
Få sjangre er like dansbare som Semba, Rebita og Soukous. Jungelens største bestillingsverk Angola 70 spiller nettopp denne herlige blandingen av sjangre, og tar publikum med til Tatianas foreldre sitt hjemland: nemlig Angola! Gruppen retter fokuset på lydverket fra 60- og 70-tallet - noe som både er en politisk tankevekker og et unikt lydbilde basert på friske perkusjonsinstrumenter, tydelige gitarer, sterk vokal og eksotiske rytmer som har preget eldre og moderne dansegulv i lang tid. Under den 400 år lange kolonitiden var det i Angola forbudt å synge på morsmålet kimbumbu; nå synger Tatiana på både portugisisk og kimbumbu.

Vokal: Tatiana Palanca
Trommer: Ivar Thormodsæter
Bass: Pablo Tellez
Gitar: Chris Holm & Torbjørn Brandal
Perkusjon: Audun Humberset
Kor, perkusjon og dans: Liliana Palanca
Kor, perkusjon og dans: Sandra Benjamin

DJ Simon Alejandro
Alejandro står klar med både inspirasjon og plater etter oppholdet i Paris - som har ført til nye musikalske eventyr og samarbeid. Han har en hektisk vinter i møte, som DJ og fast radiovert på Jungelen Show på Vers Libre. Denne kvelden spiller han den beste musikken fra Afrika & Latin-Amerika - organisk & elektronisk - men med ekstra fokus på Angola og Kapp Verde for å fremme den musikalske linken mellom disse to stedene. Like etter Afro Spesial spiller Alejandro i både Frankrike og Danmark - så pass på å få med dere hovedpersonen bak Jungelen når han denne kvelden kommer for å spille blant annet Makossa fra Kamerun, Coladeira fra Kapp Verde, Samba fra Brasil og Afro-funk fra Benin på et av byens beste lydsystem!

Soundcloud: DJ Simon Alejandro

Det er en glede å ønske velkommen til en konsert som fort kan bli et av vinterens største høydepunkt. Link til event finner du her!Til toppen