Søk
Arrangement
Hot Club de Norvège   Landmark  Konsert


20.00
CC: 195
NB - begrenset antall plasser!Granbar pres: Hot Club de Norvège i den lune atmosfære som er Landmark på Bergen Kunsthall!

Hot Club de Norvège er et av Norges hotteste liveband, og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio/TV, og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. De turnerer over hele kloden, og har samarbeidet med alle de store innen genren.

Kvartetten ble etablert i 1979, og allerede året etter startet de Djangofestivalen i Norge (1980), senere Hot Club Records (1982). De var pådrivere da Djangomusikken fikk sin internasjonale oppblomstring på 80-tallet, og regnes nå blant Djangomusikkens originale pionerer i internasjonal kontekst.

Med over 30 kritikerroste plater i bagasjen og hele 39 år på veien, med turneer i inn og utland, er dette en opplevelse du simpelten må få med deg. På denne turnéen har de med seg Eva Scholten, som er å finne på deres ferskeste plate "Stardust"! Hennes tilstedeværelse løfter gruppen ytterligere, selv om vi ikke trodde det var mulig! Velkommen skal dere være.

Jon Larsen - gitar
Finn Hauge - munnspill / fiolin
Stian Vågen Nilsen - gitar
Svein Aarbostad - bass
+ Eva Scholten - Vokal


Til toppen