Søk
Arrangement
LÜT + Support: Nyresvikt   Landmark  Konsert


21.00-00.00
CC: 150/120
20 år

Endelig skal LÜT gjøre headliner-show i Bergen!
LÜT har etablert seg som et av Norges mest spennende rockeband! De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter.
LÜT har tross sin korte karriere flere meritter på lista; de ble Ukas Urørt med låta "Du Vet Ingenting" i 2016 og ble finalister i Urørtfinalen i 2017 og Metallica-trommis Lars Ulrich hyllet både bandet og låta "BoyToy" i radioprogrammet sitt "It’s Electric". De ble også nominert til Spellemannsprisen i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend 2017" og til P3 Gull i kategorien "Årets beste liveartist 2017" med følgende begrunnelse fra juryen:
"Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser."

Nyresvikt:
Nyresvikt kan opptre akutt med total ødeleggelse i løpet av få dager. I andre tilfeller er den akutte lidelsen godartet med etterfølgende full helbredelse, eller det kan være overgang til kronisk lidelse med kronisk nyresvikt etter kortere eller lengre tid.

Nyresvikt var også ett av 40 band som ble plukket ut til å spille på bransjefestivalen Vill Vill Vest, og nylig gikk de igjen i studio og spilte inn 2 låter som ventes på nyåret 2017. Nyresvikt er punk, rock og hardcore som sparker deg hardt, men hjelper deg opp igjen etterpå. Som spilles alt for høyt, men aldri bør spilles lavere.

«(…) De beveger seg i samme landskap som nyere norske hardcoreband a la Ondt Blod, Blood Command og Hold Fast, noe som igjen betyr harde og energiske vers samt storslåtte, melodiøse og nesten poppa refrenger. Sistnevnte er Nyresvikt uhyre dyktige på. «Kjör på» er latterlig allsang-vennlig og har potensiale til å åpne ørene til litt mindre hardcore-vennlige sjeler også.» -NRK P3


Til toppen