Søk
Arrangement
DJs Girson, Skankin Earl & Juicy Charles Nattmat   Landmark  Klubb


Nattmat er det nye konseptet til Dj Girson (A-laget NMG/G-Huset) og Juicy Charles. Girson er veteran på den norske klubbscenen, og Juicy sine første 6 mnd som DJ i Bergen har allerede gjort ham til en legende. Gutta kommer til å slå seg løs og leke med forskjellige sjangre uten å henge seg for mye opp i én ting. De kommer til å spille en del obskure raplåter, en god del mer UK enn du er vant til å høre ute, mye "space" raplåter fra alle verdens hjørner, og slenger du i tillegg inn noe bass, 90s RNB, house, ghetto tech og disco der, så har du en eklektisk og fet aften du sent vil glemme. Kveldens gjest er notoriske Skankin Earl fra legendariske Kids Love Bass.

Og PS: i og med at det heter 'Nattmat' så kommer Torjus Slettsnok til å diske opp med noen saftig kyllingvinger til de første gjestene.

DJ GIRSON

GIRSON er en hip-hop gutt i hjertet, men han sitter på kunnskap innenfor de fleste sjangre. Best liker han seg i klubben der han kan spille tungt og harmonisk enten det er rap, house, grime, funk, bass, trap, dancehall, eller hva som helst som får det til å riste. Dette er en dj som setter pris på å spille for alle type mennesker og vet hva som skal til for å få fart på gulvet.

JUICY CHARLES

JUICY startet med å spille i metropolen Shanghai, noe som har preget stilen hans. Med mangfoldighet innabords preges settene av tunes fra øst til vest og med en BPM skala fra 70-180. Dere kan regne med varierte bangerz og nye tunes som vil sette fart på dansegulvet.

SKANKIN EARL

SKANKIN EARL, en tredjedel av DJ-kollektivet Kids Love Bass, har de seneste årene spilt bassdrevet klubbmusikk på alt fra lugubre klubber i Zimbabwe til de mest etablerte institusjonene i hovedstaden og han har en forkjærlighet for dansemusikk fra alle verdenshjørner. Han spiller det feteste innen house, hiphop, UK garage, afro, ghetto tech, dancehall, grime og alle andre upretensiøse bassfokuserte undersjangre.

I sommer kom hans remix av Dårlig Vane - 2 Blå som du kan sjekke ut her: SPOTIFY ITUNES

Sjekk ut eventet på Facebook!

Til toppen