Søk
Arrangement
Ivan Ave Mount Event   Landmark  Konsert, Klubb


Mount presenterer: Ivan Ave på Landmark Bergen 14. oktober!

28 år gamle Ivan Ave, opprinnelig fra Vinje i Telemark, har de siste årene vært en markant stemme i hiphopundergrunnen, både her hjemme og ute i den store verden. Etter den bejublede EPen «Low Jams», hadde Ave et strålende 2016 med slipp av debutalbumet Helping Hands, Europaturne og konserter på flere store norske festivaler. 2017 startet med release av singelen Also (co-produsert av Kaytranada) og fortsetter med små drypp av en kommende fullengder fra Ave.

Fredag 31. mars kom Young Eye som første singel og video fra det kommende albumet Every Eye. Albumet har tatt form på reisefot, i samarbeid med produsenter som nevnte Kaytranada, Kiefer (Leaving Records), Mndsgn (Stones Throw) og Like (Kendrick Lamar, Anderson Paak). Det siste årets reiser har ikke bare påvirket Aves musikk, men formet det lyriske perspektivet vi opplever på Every Eye. Albumet er et innblikk… i det å prøve å få innblikk. Mystisk? Det finnes svar!

Live stiller Ave med et knippe eminente musikere, uovertruffen sjarm og dansbare beats. Hvordan kan det ikke bli en klassiker av en kveld? Sjåast!


Til toppen