Søk
Arrangement
Shakai: Singelslipp!   Landmark  Konsert


Vi slipper vår aller første singel og James Samej har laget en dødsfet musikkvideo som også kommer ut denne dagen. Vi håper så mange som mulig vil være med å feste med oss på byens deiligste utested!

Program:
Kl 21 Dørene åpner :)
Kl 22 vil det skje noe gøy som vi kommer tilbake til (TBA står det i vanlige arrangementer.)
Kl 23 spiller vi (Shakai) akkompagnert av Fridtjof Wesseltoft på visuals!!!

Etter konserten vil aller fineste Simon Alejandro spille deilige beats og dra frem sine beste LP'er! Fester Simon DJ'er på pleier å bli nærmest uforglemmelige. Det satser vi på at denne kvelden også blir helt til skjenkeloven sier at vi må dra.

Inngang: (De tar kort)
Desverre må vi nesten kreve en liten symbolsk sum i døren for å kunne betale alle som skal bidra for å gjøre kvelden så bra som mulig. Vi skulle helst sluppet dere alle inn!
(I tillegg til at vi har ruinert oss på å få ferdig platen vår som kommer ut til nyåret.)

Studenter og fattige kunstnere: 100,-
Voksne og folk med voksenjobb: 150,-

Lesestoff for de som ønsker å vite litt mer om kvelden:

Shakai:
Kvintetten startet opp i 2015 under arbeidstittelen "fint band." Hele 3 konserter (ubetalte småjobber uten publikum) ble spilt før dette endret seg. Shakai oppstod i de desperate minutter før søknadsfristen på en støtteordning gikk ut. Som resultat av bandmedlemmenes ubesluttsomhet endte bandet opp med å bli oppkalt etter en pakke brusetabletter som lå øverst i kjøkkenskuffen.
I følge nettsiden "sevenreflections" skal deres navn bringe kjærlighet og nye starter til livet og tiltrekke seg penger. Det sistnevnte kan midlertidig ikke noen i bandet skryte på seg ennå.
En fotograf fant ut at gruppens navn var japansk og betydde public eller society.
Dette kan de kjenne seg mer i. De er kanskje ikke et helt samfunn, men skravler nok sammen til at det til tider kan stilles spørsmål ved hvordan de har klart å få lappet sammen nok materiale til en hel konsert.

Shakais musikk er leken, tullete, utfordrende, noen ganger veldig seriøs og til tider så avansert at de ikke har peiling på hva de selv driver med.
Med utallige referanser, ulike og sterke meninger er deres musikalske uttrykk i konstant utvikling. Selv om de har fått tilbakemeldinger på at deres musikk kan virke sprikende og nermest "schitzofren," velger kvintetten å se på den som en eske med Skittles. Blandede drops. En smak for alle. (Siden ingen klarer å bestemme seg for hva de liker best.)

Shakai består av:
Eline Rafteseth // Bass
Gabriela Garrubo // Vokal
Martin Wright Thorsen // Trommer
Sondre Berg Abrahamsen // Gitar
Tancred Heyerdahl Husø // Trompet


Til toppen