Søk
Arrangement
Borealis - en festival for eksperimentell musikk FutureMoves   Landmark  Konsert, Borealis


Borealis tar over deler av Bergen Kunsthall og fyller huset med performance, techno, film og eksperimentell aerobic!

Billetter: 200,-/150,-
Konsertstart 21:30. Varighet 330 min

Bli med på en kveld der Borealis tar over Bergen Kunsthall, fyller rommene med eksperimentell musikk, støy, bevegelse og bilder, og gir deg muligheten til både å lytte stille og danse vilt.

Over et strekk på fire timer vil den walisiske improvisatøren Rhodri Davies snu opp ned på vår oppfattelse av den engleaktige harpen; i sin nye film vil den britiske kunstneren Marianna Simnett fortelle en historie om en liten jente som ønsker seg dypere stemme; den danske kunstneren Adam Christensen vil blottlegge sin sjel i en intens trekkspillperformance; den kanadiske komponisten Sarah Albu utforsker vårt forhold til teknologi i sin aerobics-treningsøkt FutureMoves; den kinesiske kunstneren Yan Jun kombinerer støy, objekter og gester i sine mikro-performancer; Angharad Davies & Sebastian Lexer dekonstruerer en fiolin i sitt stykke for fiolin, basskabinetter og elektronikk; og N.M.O. vil på energisk vis balansere mellom Fluxus-intervensjoner og live techno.

I tillegg til en kveld fullpakket med performance og framføringer over hele huset, vil man også kunne se Matana Roberts utstilling I Call America, og dessuten vil det være plateutsalg der man kan få kjøpt festivalkunstnernes utgivelser. Barene holder også åpent, og serverer vårt unike Borealisøl.

Presentert i samarbeid med Landmark / Bergen Kunsthall


Til toppen