Søk
Arrangement
After School Special presenterer: Team Work   Landmark  Klubb, Performance


Velkommen til sesongens første After School Special!

Etter en alt for lang pause er endelig After School Special tilbake. Denne onsdagskvelden blir dedikert til alt After School Special står for. Hva dette er, er det du som skal finne ut av, med hjelp av positiv energi og lagånd som verktøy. Så ikke glem å ta med deg dine lykkestrategier, feng shui tips, samarbeidsvilje, og sosiale brainstormingskills.

ARILD HORVEI INSTANES
GABRIELLA FORZELIUS
VERONICA BRUCE
LINDA LAZER
KATARINA HENRIKSSON
MIMESIS EX MACHINA
(ERIK KJOS FONN, EIRA SJAASTAD HUSE OG JO MIKKEL SJAASTAD)

After School Special er kuratert av Hedda Grevle Ottesen.

Inngang 40kr.

Kvelder i høst:
12. Oktober
10. November
15. Desember

Takk til Bergen Kunsthall, Khib, Isis Maakestad, Helle Lindskog, Tarik Hindic og Maria Rusinovskaya.
_____________________________________

LINDA LAZER (Stavanger)

Linda Lazer er en lyd- og fremføringskunstner, for tiden stasjonert i det ytre rom. Påvirket av Afrikansk kosmologi og 80-tallets ”cold wave”, prøver hun å formidle humøret og atmosfæren hun har frembrakt i seg selv ved å tilbringe for mye tid med å beskue stjernehimmelen. Ved å mikse de ustabile tonene til en Korg synthesizer fra fordums tid, fra afrofuturisme og sci-fi tematikker, former hun en utenomjordlig visjon av våre egne verdslige ønsker og mennesklige feil; alt fra seksuell kjemi til folkemord. 14 sept vil hun kanalisere urgamle sannheter fra det kosmiske tomrommet, gjennom fremføring og musikk. Hennes mørke, undulerende elektroniske toner frembringer utenomjordlige konsepter som er dypt forankret i vår egen historie og jordlige sinn.

VERONICA BRUCE (Oslo)
GABRIELLA FORZELIUS (Oslo)

Veronica og Gabriella skal fremføre en performance som utforsker stemmebruk, aikidobevegelser og ritualer. Gjennom bevegelse utforske de en dans basert på ulike teknikker, fra blant annet tegnespråk og slow motion hip hop. Veronica Bruce arbeider som koreograf, danser og kunstner, med bakgrunn fra Central Saint Martins i London og Skolen for Samtidsdans i Oslo. Gabriella Forzelius arbeider som kunstner, med bakgrunn fra Kunst og Design Høgskolen i Bergen.

MIMESIS EX MACHINA (Bergen, Oslo)

ca. oversatt «etterligning ut av scenemaskinen») er et prosjekt bestående av Erik Kjos Fonn (computer), Eira Sjaastad Huse (vokal, looppedal) og Jo Mikkel Sjaastad Huse (computer).
Prosjektet spiller konserter som forsøker å minne om forestillinger. Computerens lyder er etterligninger av lyd. Den klassiske sangen veves inn i lydteppet og tilføyer operaens patos. Et tekstlig utgangspunkt rammer materialet inn. Mimesis Ex Machina improviserer ved hjelp av datamaskiner, looppedal og mikrofon.

Eira er utdannet innenfor klassisk sang med master fra Baratt Due. Hun har et researchbasert forhold til reportoir og teknikker, og arbeider i flere sjangre. Eira skriver også eget materiale, og har blant annet skrevet en kort kammeropera om bieavl. Erik studerer psykologi profesjon og bachelor i filosofi ved Blindern. Han er tidligere student ved Forfatterstudiet i Bø. Han arbeider mye med små fanzineproduksjoner og spiller bass i forskjellige band. Jo Mikkel studerer kunst ved Kunstakademiet i Bergen. Tidligere student ved forfatterstudiene i Bø og Tromsø. Arbeider mye med tekst, installasjon og musikk.

ARILD HORVEI INSTANES (Bergen)

Arild har en utdannelse i grafisk design og har studert kunst på Kunstskolen I Bergen. Han har i ettertid vært praktiserende i begge feltene med diverse utstillinger og freelancearbeider i grafisk design, hovedsakelig i Bergen og Hong Kong.

KATARINA HENRIKSSON (Stockholm)

Katarina er en Stockholmbasert kunstner som maler for Riksteatern. Hun har en BA fra Konstfack og er for tiden på en sirkustur gjennom Europa, og er nå på Flaggfabrikken residency i Bergen. Hennes tanker spinner rundt skitne gamle menn, alienfødsler og X -files. Space is the place!

Til toppen