Søk
Arrangement
Peter Estdahl   Landmark  KonsertCC: 100,-
Dørene åpner kl.20:30
Konsertstart kl.21:30

Noen synes han er søt, noen synes han er cocky. Alle synes han er distré og kjempeflink å synge og spille gitar.
Vi kjenner han først og fremst som Peter Estdahl. En 23 år gammel fyr fra Tromsø. Han setter sjeldent lokk på seg selv og sine musikalske idéer. Det spriker i mange retninger og er mildt sagt eklektisk, men det groover. Og stemmen hans er schmør.

Musikken henter synther fra Toto, trommegrooves fra Ableton og øvingsrommet på bedehuset. Tekstinspirasjonen er fra ufullført videregående skole, en død Gud og good times.

Peter ble diskvalifisert til Urørtfinalen på grunn av hans påløpende platekontrakt med Sony Music Norway/Columbia Records.

Hans nye utgivelse, EP.1, er et resultat av tre års frustrert låtskriving mens Peter jobbet i barnehager og kaféer i Oslo. Han har også i denne perioden vært gitarist i Band of Gold (Olaf Olsen, Nikolai Eilertsen, Nina Mortvedt), og i tillegg vært en del av Casa Murilo etter å ha spilt support for bandet i et år.

EP.1 er det første slippet i en serie av egenproduserte utgivelser planlagt for 2015/2016. Sounden er en miks av hans tidlige oppfostring på Jeff Buckley og Nick Drake, og vår samtids krav til synther og digitale lyder. De tekniske formalitetene ble gjort av Joe Lambert (Animal Collective, Deerhunter, Unknown Mortal Orchestra) i New York City, USA.

Til toppen