Søk
Arrangement
Foreground Set slippfest med venner Mount Event   Landmark  Klubb


Foreground Set: All Peak Run
Support: Kimichi, Bendik Baksaas, Baukhol
CC: 100,-

Foreground Set er en Bergensbasert elektronikaartist som trekker hip-hop, jazz, soul og funk sammen i rigide beatkomposisjoner støttet opp av drivende basslinjer. De klubbklare produksjonene legger seg som puslespillbrikker i norsk samtids- og nær fremtids-disko, ispedd vokalchops og svevende lydtepper.

Mannen bak prosjektet er Joar Renolen fra Lillehammer, som sparket i gang karrieren som ”Ukas Urørt” i NRK P3. Han er en del av Diskorama Records-familien (Mathias Stubø, Proviant Audio, Kimichi, Ralph Myerz) og har sluppet tre EPer (Good Luck (2010), Nullpunkt (2012) og Høy på pære (2013)) på Slekta grammofon. Nå slipper han ”All Peak Run EP” 21. august som må feires på Landmark. Med seg har han Kimichi, Bendik Baksaas og Baukhol.
https://www.facebook.com/foregroundset
https://soundcloud.com/foreground-set

Kimichi
Kimichi produserer låter inspirert av tidlig fransk filterhouse, disko og boogie, og gir ut materiale på Diskorama Records blant labelmates som Mathias Stubø og Bendik Baksaas Band. I over 14 år har Kimichi vært DJ, og i mars ga han ut en debut EPen "Times Ruins Everything", og musikkvideoen "Thug Life».
https://www.facebook.com/pages/Dj-Kimichi/200580589971951
https://soundcloud.com/dj-kimichi

Bendik Baksaas
Med referanser til både hiphop, jazz og søttitallsdisko, tar Bendik Baksaas deg med inn i sonen, chillsonen. Låtene hans blir spilt hyppig på P3, og med sin frekke kombinasjon av elektronica og diskofunk er Bendik Baksaas en uslepen diamant. En spennende artist du ikke kan gå glipp av.
https://www.facebook.com/bendik.baksaas
https://soundcloud.com/bendikbaksaas

Baukhol
Thor Baukhol fra Lillehammer har tidligere gitt ut Söppel EP i 2009, et mini-album kalt Fluktrom i 2011, Skurk EP i 2012 og arbeider for øyeblikket med en ny EP. I følge han selv har sjangeren en tendens til å endre seg med stemningen. Fellesnevneren for musikken beskriver han som ambient dronemusikk, ispedd 2 step rytmer, med unntak av noen dubinspirerte utgivelser innimellom. Baukhol er tilknyttet plateselskapet Slekta Grammofon med utgivelser av artister som blant annet Vintersol og Foreground Set.
https://www.facebook.com/baukholmusic
https://soundcloud.com/baukhol

Til toppen