Søk
Arrangement
PlayDate: RRR & GLOW   Landmark  Klubb
CC: 80,-/50,-
Dørene åpner kl.20.
Konsertstart kl.21.

RRR
Dan Peter Sundland - bass
Liz Kozack - synther

RRR er en maske- og dresskledd, synt- og basspillende Berlinbasert friimproviserende duo. Skygger, lys og lyder blandes med nesten telepatisk kommunikasjon. Sammen graver de mot noe skinnende og fantastisk, en prossess som ofte får mørke og rare ting opp til overflaten. Morsekode, hunder og science fiction er blant duoens hovedinspirasjoner.

G L O W
Øystein Skaar - synther
Øyvind Hegg-Lunde - trommer

Glow er pianist Øystein Skar, for tida mest aktiv med popgruppa Highasakite, og trommeslagar Øyvind Hegg-Lunde, også til dømes kjent for trommeduoen Crab is Crap med Øyvind Skarbø. Saman utforskar dei andre landskap enn eg har høyrt dei operere i tidlegare, der det mest karakteristiske kjenneteiknet for musikken er ekstremt minimalistiske, rytmiske motiv, gjerne med berre ein einskild repetert tone som base for komposisjonane.


PlayDate omfavner all musikk som tar i bruk improvisasjon i en eller annen form - alt fra minimalistisk improvisasjon til støyrock. Som oftest inviteres to band med ulike konseptuelle utgangspunkt, i et håp om å samle et ulikt publikum for å oppleve nye typer musikk og uttrykk. PlayDate har som mål å skape en samlende scene for all forekomst av improvisasjon, hvor sjanger og hype er irrelevant, og musikk og skaperevne står i sentrum!

Til toppen