Søk
Arrangement
PLAYDATE: DELIUS/LILLINGER (DE) + SVANKROPP   Landmark  Klubb


DELIUS/LILLINGER (DE) + SVANKROPP
CC: 80/50
Konsertstart 21:00

Februar er her, og vintermørket begynner å avta sakte men sikkert. Som et heidundranes lys i mørket byr vi på to powerband som serverer energi fra hver sin ende av sjangerskalaen!
Kremen av frijazzmusikere fra Berlin, og musikere fra Trondheim som skyver unna all konvensjon, byr på en fantastisk fresh aften på Landmark Bergen!

D E L I U S / L I L L I N G E R
Den Berlinbaserte duoen knuser det meste av forventninger man har til den typiske frijazzkonsert.
Sammen er disse to energibuntene, som gir alt og mer, et av de mest spennende prosjektene som har kommet fra Berlinscenen på lenge.
For deg som trenger litt energi i vintermørket, kan Playdate love deg at du går fra Landmark med ny giv, og gnister ut av ørene.

Tobias Delius-saksofon
Christian Lillinger -trommer

S V A N K R O P P
En svensk-norsk indiedrøm med elementer av sci-fi og støy, med medlemmer fra skandinaviske band som Mordbarn, Truckfighters og Odd Loves To Dance. Musikken er ekte og vill, og etter en Svankropp-konsert er råskapen fortsatt til å ta og føle på.
Svankropp er et ferskt band med et allerede unikt sound. I juni var de Ukas Urørt på P3. De forsker mye på balansen mellom det trygge og det ukjente, det nøye planlagte og det helt improviserte. Bandet har hentet inspirasjon fra band som Radiohead, Deerhoof og The Knife.

Svankropp
Andy Yeo – gitar
Emilie Storaas – vokal, synth
Hallvard Gaardløs – bass
Axel Larsson – trommer

Til toppen