Søk
Arrangement
PlayDate   Landmark  Klubb


Värt att veta om Herr. K og Bergen Improstorband
Billetter: 80/50,-.

Vi er godt igang med høsten, og i disse tider passer det godt med en god dose minimalisme, og en god dose improstorband for å akkompagnere høstmørket.
To svært så spennende musikere fra Sverige og Norge har slått seg sammen til en duo ved navn Värt att veta om Herr.K, og en hel haug av Bergens interessante improvisatører har slått seg sammen til Bergen Improstorband!

VÄRT ATT VETA OM HERR.K
Karl Hjalmar Nyberg -saksofon
Andreas Skår Winther - trommer

Värt att veta om Herr K. er en svensk/norsk friimproviserende duo bestående av Karl Hjalmar Nyberg på saksofon og Andreas Skår Winther på trommer. Musikalsk arbeider duoen med flere innfallsvinkler. Fra det minimalistiske, fritt improviserte med inspirasjon fra grupper som AMM, til arbeid med grafisk notasjon og mer kompositorisk tankegang.
I sommer har duoen spilt inn sin debutplate med planlagt release 1. November 2014. På den har de fått med seg bassist Michael Duch og saksofonist Klaus Holm.


SJEKK UT MUSIKKEN HER
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSd6_P8zzqQQ&h=IAQEtK8eE&s=1


BERGEN IMPROSTORBAND
Bergen ImproStorband ble startet av Ole Andre Farstad og John Hegre, september 2011. BIS er et åpent forum for alle som er interessert i improvisasjon, og har gjort godt over 30 konserter i byen allerede.
Bandet har gjort prosjekter med gruppa LEMUR, og har bla. tolket John Cage. Det er alltid nye konstellasjoner, og nye vrier, og det er på tide at Bergens beste improkonsertserie Playdate inviterer Bergens største improgruppe til konsert!

http://bergenimprostorband.com/

Til toppen