Søk
Arrangement
PlayDate: BRUTTER / BRUTE FORCE   Landmark  Klubb


Neste Playdate presenterer to svært så ulike bandprosjekter, som vil vise oss nye ytterpunkter innenfor elektronisk, og improvisert musikk!
Billetter: 80,- / 50,-

Christian Wallumrød vant tidligere i år Spellemann i kategorien"samtidsmusikk", og Brute Force er straks klare med sitt debut album på labelen Va Fongool.
Dette blir en utrolig spennende kveld, vel møtt alle og en hver!

BRUTTER
En duo som jobber med saktegående, impro-puls musikk med maskiner, trommer, div elektronikk, synth; enslags blanding av høylydt verksted og mørkt dansegulv. Christian har lang fartstid med samtidig musikk i ulike tapninger (Christian Wallumrød Ensemble, Dans Les Arbres, Sidsel Endresen, Audun Kleive etc), Fredrik har i en årrekke oppholdt seg på rockescenen med band som Span og El Caco. Fredrik spiller også med Susanna.

BRUTE FORCE
Et norsk-svensk rockeband med base i Tondheim. Som en sint okse, slutter ikke Brute Force å spille før de er totalt utslitte. Bandet utfordrer nådeløst sine egne grenser når det kommer til volum, energi og utholdenhet.
Brute Force spilte inn sin debutplate "Brute Force" i Greener Studios 2013, som slippes på Va Fongool Records i mars 2014.

Bandet består av
Karl H Bjorå(gitar)
Egil Kalman (bass)
Ole Mofjell(trommer)

https://soundcloud.com/olemofjell/brute?in=olemofjell%2Fsets%2Fbrute-force

Til toppen