Søk
Arrangement
Full Pop og Ira Ira presenterer: Nils Bech+Bendik Giske+Vilde Tuv   Landmark  KlubbNils Bech har gjort seg bemerket som musiker og performance-artist i en årrekke. Hans personlighet og formidlingsevne krysser grenser mellom sjangre og smakshierarkier, og nå er han ute med sitt mesterverk Look Inside. Her kommer han virkelig til sin rett som en av Norges mest personlige og særegne vokalister og låtskrivere, og albumet har blitt til i spenningen mellom ulike musikksjangre og musikere med ulik bakgrunn.

Elektronika duoen Ost&Kjex står for produksjonen på albumet, et mørkt, nesten foruroliggende album som inviterer lytteren med på en reise gjennom de ulike følelsesmessige stadiene av et forhold: Her finnes stadier av selvransaking, sårbarhet og tvil, men også yr glede og sitrende spenning.
Nils Bech lager sjeldent vakker popmusikk og i kombinasjonen med sceneshowet går dette opp i en høyere enhet som ikke er likt noe du har sett tidligere. Vi lover.

I fjor ble artisten også kåret til “Årets mann” av Dagsavisen om du lurer på hvorfor anbefaler vi på det sterkeste å ta turen til Landmark 6. april.

Med seg til Landmark har Nils Bech denne gangen med seg sin gamle makker og nå solo-aktuelle Bendik Giske.

Som oppvarming kommer vår egen finfin Vilde Tuv. Tuv har spilt på de fleste små kniker og kroker av byen og fått en solid samling entusiaster på grunn av sin Kate Bush på norsk og språklig rike tekster og smellfine popmelodier.

Full Pop og Ira Ira djs lager dans uten stans i natten.

CC: 120,- / 60,-


Til toppen