Søk
Arrangement
Klubben!   Landmark  Klubb


Da er det tid for Klubben igjen! Denne gangen har vi booket Mikael Hedne og A MAR samt våre faste Dj's Axemax & Big P.
Billetter: 80,-

Det vil som sist være lurt å være tidlig ute da programmet starter tidlig og presist. Sist var det fullt svært fort, og du vil jo ikke være den som står igjen utenfor vil du?

Vi gleder oss og ønsker dere hjertelig velkommen til atter en fabelaktig aften!

--

Her er litt om de som skal opptre:

Mikael Hedne er en av Norges ledende mentalister, og gjennomfører ca 100 show hvert år. Ved å kombinere trylling, suggesjon, psykologi og showmanship vet han både hva du har tenkt, og hva du kommer til å tenke. Han vet når du lyver, hvilket stjernetegn du har, og til og med navnet på din første forelskelse! Med den unik sammensetningen av magi og humor, mystikk og latter, blir et show med Mikael Hedne en opplevelse som huskes lenge. www.mikael-hedne.no

A MAR består av Annelise Ringsby og Sindre Sortland.
Gitarist Sindre Sortland, fekk smaken på bossa nova under hovudfagsstudia i Brasil. Dei siste åra har han respektfullt gjendikta eit knippe bossa nova-tekstar og fått veldig god respons på framføring av songane saman med vokalist Annelise Ringsby. Målet med den norske teksten er å gjere songane meir tilgjengelege og dermed til ei rikare oppleving for eit norsk publikum. Dei gjendikta tekstane framstår som autentiske i innhald, rim og rytme, og like bittersøte og fonetisk blomstrande som i den portugisiske originaldrakta. Akkurat dette er det ingen som har gjort før. A MAR tyder “til havet”, eller “å elske”, og songane handlar både om Livet og Havet, men mest om Kjærleiken.

Til toppen