Søk
Arrangement
Julelotteriet   Landmark  Klubb


Bergen Kunsthall – Bergens Kunstforening har gleden av å ønske velkommen til årets julelotteri søndag 27.november kl 14 00.
For to år siden startet vi en ny tradisjon der vi ønsker å satse på bergensbaserte kunstnere ved innkjøp av verk til lotteriet. Dette gjør vi med en bevissthet om lotteriets lange historie, ettersom det jo var bergenskunstneren I.C. Dahls berømte Bjerk i storm som utgjorde førstegevinsten på Bergens Kunstforenings julelotteri i 1854! I år har vi kjøpt inn verk av både nyutdannede og mer etablerte kunstnere med sete her i byen, og vi håper å dekke et bredt og beskrivende uttrykksfelt gjennom både maleri, grafikk, foto – og kanskje til og med glass!? Fullstendig gevinstliste med kunstnernavn og titler utleveres i døren.

Det blir som vanlig trekning på medlemsnumre, og størsteparten av gevinstene er forbeholdt dette. Alle medlemmer får imidlertid også et lodd i døren, slik at vinnersjansene for dem som faktisk befinner seg i salen er sikret. Flere av premiene er satt av til dette. De som melder seg inn på stedet vil få lodd, samt innmeldingsgave i form av bok-/katalogpakke. Merk at besøkende som ikke er medlemmer ikke vil få utdelt lodd i døren. Dette for å sikre medlemmenes eksklusivitet denne dagen.

Omvisning i utstillingene og grafikksalg
Etter lotteriet vil vår formidlingsleder, Hilde Marie Perdersen, vise rundt i utstillingene No Sense of Place (NO.5) og Tauba Auerbach i storsalene. Det vil også bli grafikksalg i NO.5 med hele 15 % avslag for våre medlemmer.

Tradisjonelle forfriskninger og en spesielt god førjulsstemning i Bergen Kunsthall – Bergens Kunstforening denne novemberdagen.

Hjertelig velkommen!

Til toppen