Søk
Arrangement
Common People: The Revenge + The Thief   Landmark  Klubb


Vi starter en ny kveld på Landmark med fokus på internasjonale og norske elektroniske artister av ypperste varemerke!
Billetter: 70,-

Spilletider:
22:00 – 23:30 Common People DJs
23:30 – 00:00 The Thief (live)
00:00 – 03:00 The Revenge
Først ut er Glasgow’s virkelige store sønn; Graeme Clark.

THE REVENGE (UK/Instruments of Rapture/Delusions of Grandeur)
I de senere år har det oppsttått et motsetningsforhold mellom to store grupperinger innenfor elektronisk musikk. På den ene siden er det artister som har et maksimalistisk forhold til elektronisk musikk; de som produserer en kontemporær form for disco, eller edits av gamle funk, disco og pop-låter.

På den andre siden er det en gruppe som har et minimalistisk forhold til house-sjangeren, dette er gjerne artister som produserer alt fra minimal house, deep house og techno. Nylig har det skjedd en endring. Artister som for eksempel Tornado Wallace, Trickski, Motor City Drum Ensemble og Soul Clap har alle bevist at nye kvaliteter kommer fram når de ulike sjangrene fusjoneres.

The Revenge er kanskje det fremste eksempelet på det. Han begynte å produsere en særegen form for elektronisk musikk i tenårene med en trommemaskin og faren sine samplere. Inspirert av foreldrenes platesamling som bestod av rock, soul og funk, startet han for alvor å dekonstruere musikk og skape sitt eget uttrykk.

Mange år senere er han en av de aller største som fusjonerer housens hypnotiske tempo og rytme med discoens melodier og vokal. Han har flere flotte utgivelser på blant annet Instruments of Rapture, Delusions of Grandeur og MCDE. Han driver også sitt eget plateselskap; Five20East Records. Sist, men ikke minst, er han en del av allerede legendariske 6th Borough Project som leverte et fantastisk sett på Øyafestivalen.

THE THIEF (live)
Mye har vært sagt om The Thief. De har i flere år vært et av de mest spennende band fra Bergen med et faktisk særegent uttrykk. Med fantastiske konserterer, flere låter på Urørt og en herlig miks av indie, elektronisk musikk, pop og punk har de vunnet mange hjerter allerede.

De slipper snart singel og debutalbum, så det er med glede vi har fått de ut av studio og vekk fra deres travle turnering i England for å levere en eksklusiv minikonsert på Landmark!

COMMON PEOPLE DJs
Admir & Balthazar varmer opp før konserten med en syrlig blanding av italo, house og disco.

Til toppen