Søk
Arrangement
B0KA (live) + Admir & Velferd   Landmark  Klubb


Vi inviterer til en helaften på Landmark så du kan koble ut av hverdagen, eksamenspresset, familiebesøk og det som verre er!
B0KA
Musikkollektivet b0ka har lenge vært et undergrunnsfenomen i Bergen. Et kollektiv bestående av en gjeng talentfulle musikere har det siste året låst seg inne og finpusset ferdighetene og produsert låter sammen og på egenhånd.

For anledningen vil b0ka fremføre akustisk og delvis elektronisk pop live. For å sitere Edit: "It will be a good mix of old hits and new dancefloor bangers, from a wide selection of b0ka artists.”

VELFERD (Untz Untz Records)
Denne ekstremt talentfulle herren kom tidligere ut med en av årets utgivelser i Bergen med "Aspens Turning Gold" på Untz Untz Records. I tillegg til å være en ekstremt dyktig produsent spiller han i flere anerkjente band som The New Wine, ThisGoesDisco og Put Your Hands Up for Neo-Tokyo.

Med en fantastisk remix av Uusi Fantasia, disko/techno hybriden "The Industry" og flere spennende prosjekter i vente er det med glede vi ønsker en av byens store sønner velkommen tilbake på Landmark.

ADMIR
Den multikulturelle bosnieren begynte ute på prærien med sin første spillejobb for en fallskjermklubb for et par år siden. Siden har han ikke sett seg tilbake. Med spillejobber og konsepter på Cafe Opera, Landmark, Kvarteret, Electric Cafe og kvelder med Skatebård, Annie, Asel og Prins Thomas kan man trygt si at han har vært en flittig arbeidsmaur.

Kjent for å være en crowdpleaser og garantist for dansbar pop/disko/house, liker han seg best når han danser i takt med publikum.

Til toppen