Søk
Arrangement
Jungelen: Josephin Bovién (DK) + Simon Alejandro X Malte Sanggaard   Landmark  Klubb, Konsert


CC: 130 KR / 100 KR ETTER KONSERT
20 ÅR
Boom !!! Etter en helt ellevill feiring av 3-års-jubileumet vårt - der begge etasjene var fylt opp og køen var laaang - er vi nå tilbake igjen med en superbooking ... Josephin Bovién er en av Danmarks mest interessante up and coming R&B/Neo Soul-artister. Det nye albumet hennes "Caramel Babe" har høstet gode omtaler i inn- og utland - og nå kommer hun endelig til Bergen for å spille hos oss på Jungelen, sammen med Sigurd Steinkopf på trommer og DJ Simon Alejandro - som og spiller før og etter konserten sammen med Malte Sanggaard - som og kommer inn kun for denne kvelden !

-----------------

🇩🇰JOSEPHIN BOVIÉN

Josephin Bovién (vokal)
Sigurd Steinkopf (trommer)
Simon Alejandro (dj)

Etter at hun på egenhånd ga ut albumet "Caramel Babe" på slutten av fjoråret - har det på kort tid dukket opp mange spillejobber - og viktige radiokanaler som engelske 'Worldwide FM', danske P3's 'Vidundergrunden' og respekterte labels som 'Wah Wah 45' har allerede gått god for henne; det gjør vi óg.

18 år gamle Josephin Bovién fra Århus leverer deilig laidback, offbeat hiphop beats blandet med vokal og tekster som til tider minner oss om den lekne attituden til IAMDDB og den svevende musikalske viben til Wayne Snow og MNDSGN. "Caramel Babe" er laget i samarbeid med produsenter fra Århus, København, Napoli, Oslo og Minnesota.

Vi liker som kjent å linke opp utenlandsartister med den lokale scenen - og for anledningen blir hun backet opp av en av bergens desidert stødigste trommiser Sigurd Steinkopf og DJ Simon Alejandro.

CARAMEL BABE: https://spoti.fi/2sVsnEC
INSTA:

-------------------

🇩🇰MALTE SANGAARD

Med syv års jobberfaring innen musikk og kultureventer i Danmark (Kulturlyd, Frontløberne, Dome of Visions, Favorite Things Aarhus) er Malte fort det de (danskene) kaller for en 'Kulturbanan'. Når han DJ'er kan man forvente rytmisk klubbmusikk fra hele verden - og gjerne musikk du ikke visste at du elsket. Sist gang vi hørte han på TAPE i Århus da vi kjørte 'Jungelen Takeover' sammen med søsterkollektivet vårt Favorite Things Aarhus - spilte han alt fra frekk Zouk til fet Afrohouse. Denne gangen har han lovet oss 'kun grove tunes'.

INSTA: /

-------------------

🔶JUNGELEN

Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011 av Simon Alejandro. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår på Landmark siden 2016, og vår faste podcast «Jungelen Show» høres på Vers Libre én gang i mnd. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister, dj’s og dansere - samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans. En ting vi er glad i er å sette sammen grupper der flere av de gjeldene artistene aldri har samarbeidet før. Vi står blant annet bak grupper som «Angola 70», «Jungelen 90» og «El Parche». Klubbkvelder som «Brasil Spesial», «Afro Spesial», «Internasjonal Session» og «Colombia Spesial» har ført til at Bergens Tidende har beskrevet oss som et av Bergens mest interessante klubbkonsepter.

INSTA:
HJEMMESIDE: www.jungelen.org
SPOTIFY SPILLELISTE: http://spoti.fi/2Emg9sg
PODCAST: https://bit.ly/2PO8k4c

"D'bare en familieting...."

Til toppen