Søk
Arrangement
Nattmat: Girson Dias, David Grytten & Torjus Slettsnok   Landmark  Klubb


Doors: 23:00
CC: 100 kr
ID: 20 år
Nattmat er nye konseptet til Dj Girson (A-laget NMG/G-Huset) og JuciyCharles. Unge Juicy e på en liten 6 mnd tur i kina så vi har invitert 2 mata kiser med denne gangen. Dj girson, Torjus og David Grytten kommer til å spiller en del obskure rap låter,en god del mer uk en du er vant til å høre ute, mye speise rap låter fra alle verdens hjørner og slenger du inn nokke bass, 90s rnb, house, ghetto tech in i der har du en eklektisk å fet aften du seint vil glemme. Og seff blir det no mat til de første gjestene denne gangen og.

Girson: Lokal klubbgeneral med 10 år under beltet som en av de beste og mest aktive klubb dj's i Bergen og kanskje hele landet. Girson kan få det til å skje på alt fra store festivalscener til intime, svette kjellere og sjanger og bpm spiller liten rolle da det kun er fokus på god musikk og gode vibber når han spiller.

David Grytten, fra Vibbefanger og kjent for å produsere musikken til Hester V75 sammen med Mato Polo, har også de siste årene markert seg som en sterk klubb DJ. Som en stor rapfan er det ofte danser og basstung rapbangere som står i fokus, men det kan fint dukke opp house, afro, funk, eller andre sjangere, så lenge låtene er mat i stilen og får folket til å danse!

Torjus Slettsnok:
Kjøkkensjefen på Landmark skal først fikse maten fra kjøkkenet, før han skal assistere Girson med å fikse noe mat musikk uti klubben.

Torjus elsker mye bass og taco, og stepper opp med begge deler denne kvelden

Til toppen