Søk
Arrangement
Jakob Ogawa + Mats Wawa Granbar   Landmark  Konsert


Fjerde runde med Granbar våren 2017, en utgave vi har gleder oss enormt mye til å dele med dere! To fantastiske band, Granbar DJs, Jasspåsass (ofc) samt. flere overasskelser denne fine maikvelden!

ID:20
CC:150,-
Dørene åpner: 21.00
Konsertstart: 22.00

Kjøp billett her

Jakob Ogawa sin musikk kom oss for øret ifjor sommer. Maken til deilig svevende pop-musikk fra idag har ikke fylt øregangene på lange tider, og det var ingen tvil knyttet til den snarlige avtalen om konsert på Landmark. Siden den gang har veldig mye skjedd med unge Ogawa. I løpet av høsten gikk han i samarbeid med At Home og Playground Music Norway. Han ble tidlig plukket ut til å spille på årets Bylarm og da han slapp singelen "All Your Love" i januar, var det mange baller som begynte å rulle, og de rullet raskt! Streaming i hopetall på digitale plattformer, konserter rundt om i hele Europa og lovord fra kritikere over hele kloden. Den 19. mai kommer han til Landmark for å spille sin første konsert i Bergen, og vi er ivrig!

Musikk

Mats Wawa har lenge vært en favoritt hos oss, og det er kjempekjekt at han endelig tar turen for å spille på Landmark. Mats Wang og bandet hans lager ikke bare humørfylt musikk, men de driver også sitt eget plateselskap hvor de har sluppet all musikken sin. Man kan se på bandet og "Ville Vesten Plateforening" som et varmt og trivelig kollektiv som alle deler pasjonen for alternativ bandbasert musikk i 2017. Det Oslobaserte, psykedeliske pop-orkesteret har over det siste året sluppet to EPer og en rekke singler. På fjorårets bylarm ble de av mange trukket ut som et av høydepunktene, og et friskt tilskudd til norsk pop/rock. I liveformatet er bandet like fargerik som musikken skulle tilsi, det er simpelten en opplevelse av de sjeldne!

Musikk

Til toppen