Søk
Arrangement
The Mystery Lights (US) + Pom Poko (NO) + Back to Beat DJs Perfect Sounds Forever   Landmark  Konsert, Klubb


The Mystery Lights' debutalbum som kom i sommer var et bevis på at garasjerocken lever i beste velgående. De har allerede gjort et par konserter det går gjetord om i Norge, og nå står endelig Bergen for tur!

Billetter: 160,-

Albumet ble gitt ut av Daptone Records, et av verdens ledende innen soulmusikk (Sharon Jones & The Dap-Kings, Charles Bradley), som med denne ga seg rock'n'roll-en i kast. The Mystery Lights kombinerer skitten-flinkt rastløs energi og entusiasme med teft for melodier, en tight rytmeseksjon og en sterk vokalist. Nostalgi og friskhet i perfekt kombo!

​​​​Pom Poko er et ferskt band med utspring fra jazzlinja i Trondheim, bestående av Martin Miguel Tonne (Lumikide), Jonas Krøvel, Ola Djupvik og Ragnhild Fangel Jamtveit (Panda Panda).

Bandet beveger seg mellom det lekne og det dramatiske med referanser til støy, kraut og 80-tallspop, Med spretne gitarriff, rett i trynet-vokal og sjuke rytmer. Deres første publiserte låt «Birthday» er allerede blitt valgt til "Ukas Urørt" og gir oss klare assosiasjoner til herlige band som Deerhoof.

Til toppen