Søk
Arrangement
Ann Liv Young (USA) | Sherry Show   —  Landmark  Klubb


Sherry er Ann Liv Youngs helbredende alter ego. Det som i utgangspunktet skulle bli en variasjon av avslutningsscenen i "Snow White", endte opp som et eget show.
Billetter: 200,- / 100,-

I sitt forsøk på å realisere et dyptfølt ønske om å hjelpe sine medmennesker ut av sine innbilte og ukjente problemer, tar Sherry i bruk et vell av teknikker fra vekkelses- og AA-møter, til tradisjonell psykologisk terapi, majones og sjokoladesaus. Sherry er typen som har laget oppstyr. Kanskje var det den rå svinelabben hun en gang brukte å masturbere foran publikum med, et ellers tilfeldig moment i et større prosjekt om alminneliggjørelsen av et kvinnelig begjær, eller kanskje er det den ærlige, direkte og vulgære tonen hun stadig omgir seg med for å røske litt opp i et selvtilfreds publikum. «All scenekunst handler om sex og makt», ifølge Ann Liv Young, «enten vi er bevisst det eller ikke. Vi er jo alle mer eller mindre besatte av makt og seksualitet». På nettsiden selger kunstneren alt fra Sherrys brukte tamponger til ødelagte mikrofoner.

“vulgar, raunchy, funny, earsplittingly loud” – Time Out, New York

"Ann Liv Young has been described as the bad girl of US performance. That might just be another way of saying that, unusually for a woman, she doesn't try to please. Her default setting is obnoxious - as if she doesn't give a damn. I reckon she does. Quite a lot." - Lyn Gardner, The Guardian

--

Ann Liv Young har studert ved Laban i London og gikk ut av Hollins Universitetets danselinje i 2003. Hun har blant annet opptrådt ved P.S.1 Contemporary Art Center og ved The American Dance Festival, er med i Michael Blackwoods dokumentar «New York Dance: States of Performance» (2010) og turnerer mye i USA og Europa. Ann Liv Young veksler mellom flere forestillinger, alle kreative gjenfortellinger av kjente historier som Snøhvit, historien til George og Martha Washington («The Bagwell in Me») og Askepott. Ved siden av popkunstneriske elementer inneholder flere av forestillingene seksuelle handlinger, og mer eller mindre improviserte og provoserende utspill mot kompani og publikum.

Til toppen