Søk
Utstillinger
MYLDER 2014 Barnas egen kunstutstilling. Vi hadde høytidelig åpning med brus, sjokolade og saltstenger lørdag den 03. mai kl. 11:00
I to hektiske, litt klissete og morsomme uker har vi i samarbeid med kunstneren Solveig Sumire Sandvik jobbet frem til en spennende utstilling sammen med elever fra ulike skoler i Bergen. I tråd med den form for kunst Solveig arbeider med til vanlig har elevene jobbet med begreper som det flyktige og funne objekter, og det å skape kunst av naturmaterialer og papir. 14 klasser har vært med på prosjektet, og alle elevenes arbeider ble stilt ut sammen i en stor utstilling, kuratert av Solveig.

Vi takker skolene som har vært med på prosjektet: Den Internasjonale skole (4.kl, 5.kl), Holen skole (3.kl), Kalvatræet (3.kl), Krohnengen skole (5.kl), Kronstad (1.kl, 3.kl.), Landås (5.kl), Møhlenpris (2.kl, 1.kl), Møllendal skole (5.kl, 6.kl)

Takk til Bernt Vaksdal, Hilde Erstad og Elena Guzmán for fine bilder!

Solveig Sumire Sandvik har master i kunst fra KHiB I 2007. De siste årene har hun hatt forskningsstudier ved Tama Art University, Tokyo, Japan. Hun har deltatt i flere utstillinger både i Norge og i utlandet, blant annet Vestlandsutstillingen og Skulpturbiennalen, Oslo.

Til toppen