Søk
Arrangement
The Bucks / Johan Lindvall / Dobbeltrio Playdate   Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1  Konsert


Trippelkveld! Kommende Playdate får vi besøk av et helt blomsterbed av det som spirer og gror i Bergens jazzliv. Tre trioer fordelt på to konserter, og en solokonsert med den nylig tilflyttede og strålende pianisten Johan Lindvall. Vi er overlykkelige for gode tilskudd til impromiljøet i byen!

Billetter og registrering her

Merk: Dette arrangementet er en del av Bergen Kunsthall sitt Landmark Satellitt program på Bergen Kjøtt.

The Bucks er trioen fra Bergen som koker over av kompromissløs energi, livskraft og patos. Ingen skal kunne sitte rolig på stolene igjennom en konsert. Trioen startet i 2017 og skal spille inn debutplate høsten 2020. Musikken er preget av en fot plantet i 60-talls avantgarde og en fot som er umulig å si hvor de har plantet.
Aksel Røed -saxofoner
Isach Skeidsvol -piano
Nils Are Drønen -batteri
Johan Lindvall
Johan skrev bestillingsverket for Trondheim Jazzorkester for årets Moldejazz. Vi sitere like greit juryens beskrivelse:
Johan Lindvall kom til studier i Norge med bagen full av jazzpriser. Solid forankret i moderne amerikansk jazz, ble det et fruktbart møte med den unge norske jazz- og improscenen. I samarbeid med Mette Henriette på hennes ECM-debut og med bandkollektivet Torg, har Lindvall framstått som en original komponist og pianist. En mangfoldig kunstner som søker den indre sannhet framfor den ytre skjønnhet. Med en forkjærlighet for det minimalistiske og litt skakke, samtidig som musikken er sterkt rytmisk fundert og underfundig harmonisk.

DOBBELTRIO er et rykende ferskt band fra Bergen med utspring fra Griegakademiet. Den uvanlige besetningen startet med slike spørsmål som: Hva skjer om vi spiller to forskjellige låter samtidig? eller samme låt i to forskjellige tempo. Hvordan er det for en gitartrio å kompe en annen gitartrio? Kan et slikt band groove sammen? Med røtter i jazz, rock og fri-improvisasjon setter de to trioene ut på en musikalsk reise etter svar.

DOBBELTRIO er
Amund Nordstrøm - trommer
Sigurd Steinkopf - trommer
Øystein Høynes - kontrabass
Sverre Sæbø - Kontrabass
Odd Erlend Mikkelsen - gitar
Simen Walle - gitar

Dette arrangementet er en del av Bergen Kunsthall sitt Landmark Satellitt program på Bergen Kjøtt.

Utover høsten 2020 vil en del av Bergen Kunsthalls live-program med konserter og foredrag finne sted som en Landmark-satellitt på Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1

Bergen Kjøtt tar situasjonen med Covid-19 pandemien på største alvor. Programmet følger gjeldende retningslinjer fra FHI: https://www.fhi.no/en/id/infectious-diseases/coronavirus/

Arrangementene har begrenset kapasitet som følge av de gjeldende restriksjonene. Disse kan også endre seg på kort tid. Det er viktig at alle besøkende forhåndsbestiller billetter.

Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon og Covid-19

Hold en-meters avstand til andre til enhver tid

Ha god håndhygiene både før, under og etter arrangementet - vi har antibac tilgjengelig

Du er ansvarlig for å oppgi riktig kontaktinformasjon for alle billetter du bestiller, også dersom du gir din egen billett videre til noen andre

Bergen Kjøtt har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter og tilkomst fra gatenivå. For tiden har Bergen Kjøtt ikke rullestol tilgjengelige toaletter. For mer informasjon om tilgjengelighet kontakt Eva Rowson:

Programmet ved Bergen Kjøtt er støttet av Bergen kommune, Kulturrom, Arena Akustikk og BN Visuals.
Bergen Kunsthall er støttet av Kulturdepartementet, Bergen kommune og Vestland fylkeskommune.

Til toppen