Søk
Arrangement
Avlyst / Cancelled golden jar : sharing session   Landmark  Konsert


Gratis!
18.30 - 21.00

En utvekslingskveld for å gi næring til nye lyder og teste nye spor. Denne økten er åpen for alle, og alle sjangre musikk er velkomne. Kom gjerne med en ny låt å dele eller med åpne ører som er klare for å lytte.

En utvekslingskveld for å gi næring til nye lyder og teste nye spor.

Ta med deg nytt lydmateriale for å dele i denne kollektive lyttekvelden!

golden jar avholder to utvekslingskvelder i året, inspirert av lyttekvelden holdt av Konsept X og det London-baserte kvinnelige & ikke-binære DJ-kollektivet Synaptic Island i 2018.

Utvekslingskvelden finner sted i form av en støttende tilbakemeldingsgruppe med mål om å gi næring til ny musikk: alle er invitert til å ta med et spor til å dele, vi lytter sammen og diskuterer. Alle er velkomne til å bli med og delta med det de måtte ønske – om det så er en låt, noe tilbakemelding eller bare å være tilstede. Vi er åpne for alle sjangre musikk, og ta gjerne med nylig ferdigstilte sanger, uutgitte skisser, låter under arbeid og nylig gjenoppdagete innspillinger.

Denne økten er åpen for alle, og alle sjangre musikk er velkomne. Kom gjerne med en ny låt å dele eller med åpne ører som er klare for å lytte.

Hvis du ønsker å spille av et stykke, vennligst gi oss beskjed på forhånd på >>>>

Retningslinjer:
<> Begrens sporlengde til maks. 6 minutter
<> Hvis du tar med deg en lengre låt, kan du velge et seks minutters fragment til avspilling.
<> Ta med lydmaterialet på USB / avspillingsenhet med minijack-utgang / CD / Vinyl
<> Denne lytteøkten skal være et støttende og kollektivt rom for å lytte og diskutere ny musikk. Rasisme, sexisme, homofobi, transfobi, ableisme eller diskriminering av noe slag vil ikke bli tolerert.
<> Kom i tide :)
<> Vær forberedt på å være med på hele økten. Vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at den er ferdig i tide.

[*] golden jar is a container for musical experiments & collaborations - set up to hold and support artists who are cutting the edge on their own terms. goldn jar starts from a shared desire to support new and experimental practices and specifically people who identify as female, trans or non-binary working on and off stage, in front and behind the scenes to encourage supportive networks, shared learning opportunities and push forward new music.

Tusen takk / a thousand thanks to Maria Rusinovskaya + Landmark Bergen + Bergen Kunsthalll for their support and to Synaptic Island for their initiative and guidelines. ♥

Til toppen