Søk
Arrangement
Avlyst / Cancelled Agenturet: Anna Kajander   Landmark  Konsert


Anna Kajander slipper sitt første album!
2. april kommer hun for å feire det på Landmark!

CC: 140 + avg.
Dørene åpner 20.00

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en særegen stemme og slagkraftige tekster, har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter. Nå kommer debutalbumet, og i den anledning legger Anna ut på sin første norges-turné!

Allerede med debutsingelen, «Sabla fin» beviste 25-åringen fra Kabelvåg at hun var et navn verdt å merke seg. Låten lå 10 uker på spillelistene til NRK P1 og havnet på toppen av Spotifys «Norway Viral 50»-liste. Trondheim Calling plukket henne ut som én av artistene de hadde mest tro på i 2019, og Anna har siden spilt på festivalen Trevarefest og på Øyafestivalens klubbprogram .

Det siste året har gått med til å ferdiggjøre debutalbumet, Mandag, som ventes 7. februar. Anna har blitt rost for sin kraftfulle stemme, sin jordnære sjarm og evnen til å være så intim som hun er i låtskrivingen sin. Uansett om hun har med seg band eller spiller solo, er publikum alltid garantert en smellvakker opplevelse som merkes langt inn i hjerterota.

Hennes nyeste single "Forsiktig hører du her: https://orcd.co/forsiktig

Til toppen