Søk
Arrangement
Agenturet Birgitta Alida + Jonas Hibiki   Landmark  Konsert


Agenturet presenterer Birgitta Alida!

Dører kl 20
ID 20 år
CC: 150/130 (student)

Om du ikke har hørt navnet Birgitta Alida før, så skal vi ikke arrestere deg av den grunn. Men, du har garantert hørt stemmen hennes via band som Strange Hellos og Lumikide. Og stemmen hennes skal du straks høre mye mer av.

Musikken kan beskrives som bittersøt, direkte, drømmende og catchy, og kan plasseres i et pop/soul/motown/indie-segment. Soundmessig kan det beskrives som varm, fuzzy, nostalgi på VHS, en ettermiddag på den franske riveriaen og slik man kan forestille seg det ville låte om man blandet Beach House med The Great Gatsby.

«Something Real» og «Glory» var de første smakebitene fra en ny og spennende artist, som du kommer til å høre mye mer
fra. Og mer musikk kommer!

***

Jonas Gripsrud Hjelmeland, bedre kjent som Jonas Hibiki er en ung og fremadstormende bergensartist. Med sin sjarm, karakteristiske stemme og teft for solide popmelodier har han allerede sjarmert hjembyen med en rekke overbevisende konserter. Jonas kombinerer elementer fra flere hold til å lage såre, men samtidig fengende poplåter. Som produsent og DJ for lillebroren Machomayne, har Jonas Hibiki også en fot i hip-hop’ens verden, som kan høres i trommerytmene. Deilige gitarriff, myke, tykke synthesizer-tepper og en solid bassgroove i skjønn harmoni med Hibiki sin tiltalende stemme og følelsesladde budskap skaper et oppslukende og fascinerende lydbilde.

***

Agenturet er vestlandets triveligste bookingagentur!
Vi setter opp konserter over hele landet gjennom hele året.
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram ♥

Til toppen