Søk
Arrangement
Unganisha Utmark   Kenyanske Labdi Ommes og norske Bernt Isak Wærstad utgjør duoen Unganisha, et musikalsk prosjekt under stadig utvikling som svever i grenselandet mellom kenyansk tradisjonsmusikk og eksperimentell elektronika.

Utmark konsert: Unganisha
Fredag 21. januar
Dører: 20:00 / Konsertstart 21:00
Billetter: 150/75NOK
Gratis for studenter ved KMD; KIB, BAS, og medlemmer i Borealis Listening Club og Bergen Kunsthall

Kjøp billetter her!

Unganisha jakter kontinuerlig etter nye fusjoner av øst-afrikansk musikk og vestlig klubb- og kunstmusikk. Bruddstykker fra to kulturer brukes som byggeklosser til å skape en kulturelt resyntetisert og personlig form for musikk som gjør seg særdeles godt live. I januar kommer de med sin første EP, og det må jo feires med konsert på Landmark.

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie hvor vi presenterer norske og internasjonale artister innen en rekke sjangre, med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfordrende og nyskapende musikk.

På grunn av den nåværende smittesituasjonen kan endringer komme på kort varsel. Hold deg oppdatert om smittevernsregler for arrangementet på facebook.
Ta vare på deg selv og andre! For å hindre smittespredning minner vi alle om 1-metersregelen og god håndhygiene. Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon.

Til toppen