Søk
Arrangement
VISP, Bergen Kunsthall, B-Open, Utstillingsguide for Bergen. Slippfest for det visuelle feltet   Landmark  


Er du interessert i å vite hva som stilles ut i Bergen det neste halve året? Torsdag 20. januar arrangerer vi tidenes første Slippfest for det visuelle feltet i Bergen på Landmark, Bergen kunsthall. Vi har invitert bergenske visningsrom og gallerier til å presentere utstillingsprogrammet for det neste halvåret.

Gratis inngang. Påmelding

Vi håper at dette blir en fast sosial møteplass to ganger i året der publikum får møte gallerister, publikum og presse. Vi ønsker at dette gjør det lettere for et kunstinteressert publikum og hele feltet å få oversikt hva som stilles ut i Bergen.

Slippfest starter kl 20.00, etter presentasjonene blir det mingling og DJ-set!

Slippfest for det visuelle feltet er en samproduksjon mellom VISP, Bergen Kunsthall, B-Open og Utstillingsguide for Bergen.

På grunn av den nåværende smittesituasjonen kan endringer komme på kort varsel. hold deg oppdatert om smittevernsregler for arrangementet på nettsiden vår. Ta vare på deg selv og andre! For å hindre smittespredning minner vi alle om 1-metersregelen og god håndhygiene. Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon.

Til toppen