Søk
Arrangement
POEKHALI! Get ready! Workshop: Potential Wor(l)ds Aliyah Hussain and Anna Bunting-Branch   Sal I - IV  Seminar


Lørdag 18. august
13.00
gratis


En ettermiddag med gratis arrangementer; samtale og eksperimentering med kunstnere fra Poekhali! Landmark Takes Off!! - i påvente av kveldenes overtakelse ...

13.00 - 15.00 Potential Wor(l)ds:
En eksperimentell workshop der kunstnerne Aliyah Hussain (Manchester, Storbritannia) og Anna Bunting-Branch (London, Storbritannia) utforsker språk i lyd, tegning og science fiction.

Science fiction er en type fortelling som bruker konsepter om fremtidig teknologi, tidsreiser og det jordiske liv til å forestille seg hvordan samfunnet kan organiseres annerledes. Kunstnerne Aliyah Hussain og Anna Bunting-Branch vil fortelle om hvordan science fiction har innvirket på deres kunstneriske praksis, og vil innlede workshopen med en introduksjon til Láadan, et feministisk språk skapt av språkforsker og science fiction-forfatter, Suzette Haden Elgin, i 1982. Å finne seg ute av stand til å uttrykke visse ideer og følelser på engelsk, gjorde at Elgin fant opp Láadan for å gi plass til nye ord og kommunikasjonsformer - spesielt mellom kvinner.

Disse potensielle wor(l)ds (ord/verdener) danner grunnlaget for denne worksjopen, der vi vil eksperimentere med mikrofoner, funne objekter, tegninger og våre egne kropper for å lage et kollektivt vokabular.

Men det vil være begrensede plasser, så meld deg på! Vennligst send e-post til Eva Rowson: eller meld deg på i resepsjonen på Bergen Kunsthall.

----
Supported by Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.


Til toppen